Arlo Parks se podělila o detaily týkající se jejího druhého alba "My Soft Machine"

20.01.2023 17:03 - Kateřina Spacek | foto: Alexandra Waespi

Anglická zpěvačka Arlo Parks se před nedávnem nechala slyšet, že její druhá řadovka "My Soft Machine" vyjde 26. května u Transgressive Records. K této příležitosti se rovnou pochlubila se zbrusu novou skladbou "Weightless". A ta sklízí úspěchy - debutovala jako nejžhavější nahrávka na BBC Radio 1.

"Song 'Weightless' popisuje bolestivou zkušenost, kdy vám záleží na někom, kdo vám dává jen drobky náklonnosti. Je o tom, jak si najednou uvědomíte, že vám daná osoba otupila hrany, a vydáte se na pomalou cestu zpět k tomu, abyste byli jasnější verzí sebe sama," popsala význam své novinky talentovaná muzikantka.

Chystaná deska tak bude jejím odrazem pohledu na svět. Ten reflektuje úzkost z poloviny dvacátých let, zneužívání návykových látek přáteli v jejím okolí, pocity z prvního zamilování, zkušenosti s posttraumatickou stresovou poruchou a smutkem.

Tracklist "My Soft Machine" je následující: Bruiseless, Impurities, Devotion, Blades, Purple Phase, Weightless, Pegasus ft. Phoebe Bridgers, Dog Rose, Puppy, I’m Sorry, Room (red wings), Ghost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY