Paul Oakenfold remixoval Elvise

02.07.2003 09:56 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Elvis Presley - ELV1S - 30 #1 Hits
© facebook interpreta
Druhá či třetí pokračování samozřejmě nejsou výsadou pouze filmových příběhů, ale občas se objevují i v hudbě. Konkrétně ve výběrech největších hitů.

Výběr toho nejlepšího od Elvise Presleyho, který vyšel minulý rok pod názvem "30 #1 Hits", si domů po celém světě odneslo přes devět milionů lidí, a tak je jasné, že na BMG nelenili a zašátrali v králově hudebním archivu ještě jednou. A scénář bude obdobný. Zatímco první výběrovku uvedl taneční remix singlového béčka "A Little Less Conversation" od Junkieho XL, tentokrát obdobně méně známou skladbu "Rubberneckin'" po svém upravil Paul Oakenfold. Kromě jejího remixu se na desce objeví třeba i písničky "That's All Right", "Viva Las Vegas", "Blue Suede Shoes", "I Want You, I Need You, I Love You", "Always On My Mind" či "Don't Cry Daddy".

Kompilace s názvem ""Elvis 2nd To None" by měla vyjít počátkem října tohoto roku. V současné době vychází také komplet čtyř cédéček s titulem "Elvis: Close Up", na němž ti skutečně skalní fandové najdou různé rarity, alternativní verze a živé nahrávky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY