shop.musicserver.cz
Nové desky 40/2017 - od Liama Gallaghera přes A-ha po Tichou dohodu

Nové desky 40/2017 - od Liama Gallaghera přes A-ha po Tichou dohodu

Vydáno: 09.10.2017 06:37 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tento týden nebude tak hvězdný jako ten minulý, ale uniknout by vám neměla sólovka Liama Gallaghera, vánoční deska Gwen Stefani, A-ha na půl šťávy, písničkový Avishai Cohen, šílená Vladivojna La Chia nebo hity osahávající Carla Bruni. Na rockery čeká živák Jeffa Becka nebo novinka Marilyna Mansona a tvrdší formace The Black Dahlia Murder.

Pokud se v pondělí 9. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Liam Gallagher - As You Were (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: britpop

Liam Gallagher - As You Were
Ačkoli by byla chyba mluvit o Beady Eye jako o propadáku, pravdou je, že o věhlasu Oasis nebo úspěšnosti sólové kariéry bratra Noela se mohlo Liamu Gallagherovi dosud jen zdát. Nyní si ale může spravit chuť sólovým debutem "As You Were", o kterém se začalo více mluvit po jeho vystoupení na benefičním koncertu One Love Manchester. Dvanáct písniček základní verze, které deluxe edice rozšíří o tři další, nahrál společně s trojicí producentů. Tím hlavním byl Dan Grech-Marguerat, spojovaný nejvíce s Tomem Odellem, Hurts či Keane. O čtyři skladby se pak postaral Greg Kurstin (Kelly Clarkson, Sia, Adele) a jednu produkoval zpěvák švédských Miike Snow Andrew Wyatt. Liam Gallagher si i přes tuto pomoc drží svůj britpopový styl a podle prvních kritik mu to jde velmi dobře. Přesvědčit se o tom můžete na jeho YouTube.com profilu a pokud budete souhlasit a máte doma gramofon, seženete i verzi vinylu.


Dhani Harrison - In///Parallel (Warner Music)
facebook.com / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Dhani Harrison - In///Parallel
Po letech úspěšných spoluprací vydává Dhani Harrison, syn George Harrisona, své sólové album. A jeho debut pojmenovaný "In///Parallel" ocení zejména fanoušci Can, Pink Flyd a Petera Gabriela. Dosavadní recenze desku velice chválí. Ačkoli je podle všeho spíš pomalejší, rozhodně není utahaná a nezáživná. "Dhani dokáže hudbu vykreslovat v nádherných obrazech, při kterých se vám tají dech," píše jedna z mnoha nadšených recenzí. Nahrávka je dostupná na klasickém CD, dvojitém LP a také v MP3 formátu. Ukázky k poslechu najdete na stránkách npr.org.


Jeff Beck - Live At The Hollywood Bowl (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / blues

Jeff Beck - Live At The Hollywood Bowl
Je to už padesát let, co Jeff Beck působí na hudební scéně jako vážený umělec a právě loni podnikl letní turné, ze kterého nyní přináší svým posluchačům záznam "Live At The Hollywood Bowl". A že šlo o opravdu povedenou šňůru dokazuje i hostující osazenstvo, kterému vévodí Billy Gibbons ze ZZ Top nebo Steven Tyler z Aerosmith. V setlistu našly své místo i skladby The Yardbirds z roku 1966 a výběr pokračuje až k tribute v podobě kousku "Purple Rain" z arzenálu Prince. Ukázku najdete na YouTube.com.


Marilyn Manson - Heaven Upside Down (Universal)
facebook.com / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: moderní metal

Marilyn Manson - Heaven Upside Down
Desátou studiovou desku přináší svým posluchačům rocker Marilyn Manson. Z rádií už můžete znát pilotní singl "We Know Where You Fucking Live", který vzápětí následoval "Kill4Me". Podle dosavadních recenzí se zdá, že desku slavného zpěváka je buď možné milovat nebo nenávidět. Nahrávka obsahuje celkem deset písní a právě první z nich uvedenou najdete k poslechu na YouTube.com. O svůj názor se s námi podělte v komentářích. Další ukázky najdete na Thefader.com.


A-ha - MTV Unplugged: Summer Solstice (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: new wave / pop rock

A-ha - MTV Unplugged: Summer Solstice
V devadesátých letech velmi oblíbená koncertní série MTV Uplugged sice nikdy oficiálně neskončila, ale od roku 2011 se koncerty na půl šťávy objevovaly velmi sporadicky. Nyní by se ale měla znovu rozjet ve velkém stylu. Comeback měl původně odstartovat Shawn Mendes, ale předběhnou ho nakonec norští A-ha. Zatímco některé koncerty série měly sotva deset skladeb, Harket a spol. svým fanouškům naložili hned jedenadvacet skladeb, které seskládali z hitů jako "Take On Me", "Summer Moved On" nebo bondovky "The Living Daylights", z méně známých věcí i úplných novinek. K nahrávání si pozvali i několik hostů, mezi kterými nechybí country-folková písničkářka Lissie, jejich krajanka Ingrid Helene Håvik, frontman Echo & The Bunnymen Ian McCulloch a Alison Moyet. Více nahlédnout pod pokličku titulu "MTV Unplugged: Summer Solstice", které vyjde v šesti různých podobách, dává kapela na svém VEVU.


Gwen Stefani - You Make It Feel Like Christmas (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vánoční hudba / pop

Gwen Stefani - You Make It Feel Like Christma
Jsou interpreti, u nichž je vydání vánočního alba přinejmenším překvapivým krokem. Za jednoho takového si dovolíme označit i Gwen Stefani, která vydává "You Make It Feel Like Christmas". Dvanáct svátečně laděných písniček, které pro album nahrála, poskládala jednak z klasických koled jako "Jingle Bells", "Silent Night", "Let It Snow", "White Christmas", ke kterým přidala ještě coververzi "Last Christmas" od Wham!, a především šest vlastních songů, které napsala dohromady s Justinem Trantem a americkým producentem a skladatelem, který si říká busbee. Titulní písničku se navíc střihla se svým přítelem, country zpěvákem Blakem Sheltonem. První čtyři skladby v audio podobě nahrála na své VEVO. Nahrávku seženete i na vinylu.


Avishai Cohen - 1970 (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz pop / soul jazz / world music

Avishai Cohen - 1970
Izraelský jazzový basista Avishai Cohen opustil na čas své trio a svým způsobem i jazz, na jaký jsme zvyklý například z dva roky starého alba "From Darkness". Na aktuální novinku "1970" totiž zařadil dvanáct písniček, které jsou spíše popové, soulové či inspirované Středním Východem, ačkoli jazzové odkazy jsou v nich citelné. Na desce se s Cohenem podílel perkusista Itamar Doari, hráč na oud Elyasaf Bishari, klavírista Jonatan Daskal, bubeník Tal Kohavi, cellistka Yael Shapira a zpěvačka Karen Malka. První skladby z "1970", kterou koupíte i na vinylu, uvidíte a uslyšíte na Cohenově VEVU.


Tichá dohoda - Hlasitá revoluce ()
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: neofolk / alternativní pop

Tichá dohoda - Hlasitá revoluce
Nové a v pořadí šesté studiové album Tiché dohody "Hlasitá revoluce" přináší kolekci 11 nových původních skladeb. Skupina na očekávané desce udržuje svůj energický kytarový sound inspirovaný dřevním rockem šedesátých ař sedmdesátých let s výraznými refrény a aktuálními texty k zamyšlení. Titulní skladba "Hlasitá revoluce" oslavuje ikony kytarového rocku od šedesátých do devadesátých let a je věnována především detroitským zakladatelům tvrdého rocku a punku skupině MC5. Na albu najdete i úspěšné skladby ze singlu "Planeta opic/Zakázaný slova", který vyšel v únoru 2017 pouze digitálně a aktuální videosingl "Oni už zapomněli". Hudební ukázky včetnědokumentu najdete na YouTube.com.


Carla Bruni - French Touch (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson / pop / jazz

Carla Bruni - French Touch
Carla Bruni byla ještě donedávna vnímaná hlavně jako manželka francouzského prezidenta, ale v poslední době se už opět může soustředit především na svoji hudební kariéru. Dokládá to i svým novým albem "French Touch", na které v šansonové úpravě zařadila celkem jedenáct anglofonních hitů. Vedle klasiky jako "Moon River", "Jimmy Jazz" nebo "Stand By Your Man" přezpívala například i "Enjoy The Silence" Depeche Mode, "Miss You" Rolling Stones, Lou Reedovu "Perfect Day", "Highway To Hell" AC/DC, "The Winners Take It All" Abby či "Crazy", v níž si zhostoval její autor Willie Nelson. Něco málo už Carla Bruni poodhalila na svém VEVU.


Richard Müller - Výberovka (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Richard Muller - Výberovka
Richard Müller vydává velkou kompilaci svých největších hitů a ačkoliv se drtivá většina velkých hvězd vždy rozhodne pokřtít své album ve velkých městech, uznávaný zpěvák svou "Výberovku" uvedl v Košicích. Mikrofon přitom svěřil do rukou zpěvačky Simy Martausové, která speciálně pro tuto příležitost napsala text plný odkazů na zpěvákový největši hity. Ty naplnily hned dvojalbum. Richard Müller se navíc rozhodl pro koncertní turné, v rámci kterého navštíví v listopadu pár vybraných českých měst. Konkrétně jde o Ostravu, Brno, Prahu, Hradec Králové a nakonec i Liberec.


The Black Dahlia Murder - Nightbringers (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: death metal

The Black Dahlia Murder - Nightbringers
Americká deathmetalová formace The Black Dahlia Murder vydává své osmé studiové album. Nahrávka dostala titul "Nightbringers" a jak to tak kapela mívá ve zvyku, průběh příptrav nové desky nebyl zvlášť plánovaný. Kapela ráda nechává tvůrčí proces plynout. Zcela přirozeně vzniklo devět nových kousků včetně toho titulního. Zrovna k němu vytvořila kapela i videoklip, který najdete ke zhlédnutí na YouTube.com.


Cults - Offering (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Cults - Offering
Na poměrně dlouhou dobu se odmlčelo americké indie popové duo Cults. Zatímco následníka eponymního debutu chystali Brian Oblivion a Madeline Follin dva roky, třetí deska "Offering" jim zabrala dvojnásobek, na čemž se jistě podepsal jejich partnerský rozchod. Novinka nabídne celkem jedenáct skladeb včetně prvního singlu "I Took Your Picture With My Eyes Closed".


Tip týdne

Vladivojna La Chia - 8 hlav šílenství - Písně inspirované filmem (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativa

Vladivojna La Chia - 8 hlav šílenství - Písně inspirované filmem
Nezaměnitelná zpěvačka, textařka, producentka, autorka filmové i divadelní hudby Vladivojna La Chia po hudbě a písním k filmu "Nevinnost" a seriálu "Až po uši" připravila v album inspirované filmem Marty Novákové "8 hlav šílenství". "Z hudebních motivů, které ve filmu zazní, jsem vytvořila skladby na básně Anny Barkovové, o které celý film je, a k nim jsem přizvala několik výrazných interpretů, vlastně docela nesourodou společnost," komentuje Vladivojna. Slyšet na albu tak můžeme například Lucii Bílou ve dvou naprosto nových a odlišných polohách. Představitelka filmové hlavní role Aneta Langerová se zde objevuje jak sólově, tak v duetu s Lenkou Dusilovou. Na prvním singlu "Karaganga 35" se podílel Oto Klempíř a svůj hlas albu propůjčilo i pár výrazných jmen současné alternativní scény jako zpěvák rock metalové kapely Insania Poly, šansoniérka Sylvia Bee či písničkář Kittchen. Ukázky všech skladeb uslyšíte na stránkách vydavatelství Supraphon.


Philip Glass - Jane (soundtrack) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Philip Glass - Jane (soundtrack)
Jeden z nejváženějších a nejlepších žijících hudebních skladatelů Philip Glass se letos dožil osmdesáti let, a tak není divu, že už není tak aktivní jako před lety. I z toho důvodu, pokud svojí hudbou doprovodí nějaký film, musí to být něco výjimečného. Aktuálně se této pocty dostalo snímku "Jane" Bretta Morgena, který vypráví o životě slavné anglické bioložky Jane Goodallové. Scénickou hudbu na soundtracku "Jane" Glass rozdělil do celkem patnácti kompozic, jejichž ukázky jsou ke slyšení na stránkách Amazonu.


BomBarďák - 3FO3 (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk punk

Bombarďák - 3FO3
Opět po dvou letech se vrací kapela Bombarďák. Jejich první album "Písničky kluka BomBarďáka" vyšlo v roce 2013, o dva roky později navázali albem "Píp" a nyní je tu "3FO3". K tomuto názvu Jiří Jelínek říká: "Pravda je, že fotři jsme vlastně čtyři, ale tři mušketýři byli taky čtyři!". Ke zpěvákovi a autorovi textů Jirkovi Jelínkovi, baskytaristovi Filipu Nebřenskému a Michalovi Daleckému se totiž nyní připojil i Matěj Pospíšil. V devatenácti písničkách kombinující folk, punk a ska se vás budou snažit přesvědčit, že není rozdílu mezi písničkami pro děti a pro dospělé. Zda s nimi budete souhlasit, zjistíte z ukázek na stránkách vydavatelství Indies Scope.


JP Cooper - Raised Under Grey Skies (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop rock

JP Cooper - Raised Under Grey Skies
John Paul Cooper alias JP Cooper byl do této doby známý hlavně díky spolupráci s Jonasem Blue na jeho velkém hitu "Perfect Strangers". Nyní by se ovšem rád proslavil i čistě sólově se svoji vlastní hudbou, kterou po několika singlech představí na debutu "Raised Under Grey Skies". Třináct písniček, které najdete na standardní verzi, respektive dvacet, pokud sáhnete po deluxe edici, osciluje mezi soulem, reggae, rockem, popem a uslyšíte i taneční nádechy. V jedné z nich si pak zahostoval i Stormzy. Bližší seznámení nabídne zpěvákův soundcloud.com profil.


Elvis Presley - Christmas With Elvis And The Royal Philharmonic Orchestra (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vánoční hudba / tradiční pop

Elvis Presley - Christmas With Elvis And The Royal Philharmonic Orchestra
Spojení londýnského The Royal Philharmonic Orchestra a Elvise Presleyho funguje na výbornou. Prodej předchozích dvou společných alb se přehoupl přes dva milióny prodaných kusů a nějaké statisíce přidá nyní i vánoční speciál "Christmas With Elvis And The Royal Philharmonic Orchestra". Je založený na dvou Elvisových albech - "Elvis’ Christmas Album " z roku 1957 a "Elvis Sings The Wonderful World Of Christmas" z roku 1971. Nové orchestrální podání dostalo třináct písniček, které v deluxe edici rozšíří ještě čtyři další pocházející ovšem z EP "The Peace In The Valley". Ta bude k dostání až koncem listopadu. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek můžete zkoumat na webu Amazonu.


Dále vychází:

Alex Mofa Gang - Perspektiven (Sony Music)
Berliner Barock Solisten - Bach: Brandenburgische Konzerte (Sony Music)
Depeche Mode - Cover Me (Remixes) (Sony Music)
Frank Sinatra - Ultimate Christmas (Universal)
Gábor Boldoczki - Bohemian Rhapsody (Sony Music)
Goran Bregovic - Three Letters From... (Universal)
Haemorrhage - We Are the Gore (Mystic Production)
Hille Perl - Händel (Sony Music)
Christian Gerhaher - Schubert: Die Schöne Müllerin, D. 795 (Sony Music)
Juan Diego Flórez - Mozart (Sony Music)
Kane Brown - Kane Brown (Deluxe Edition) (Sony Music)
Lunatic Soul - Fractured (Mystic Production)
Martin Phipps & Ruth Barrett - Victoria (soundtrack) (Sony Music)
Metallica - Live In Concert (Radio Broadcast) (bootleg) (Mystic Production)
Murray Perahia - Murray Perahia - The Complete Analogue Recordings 1972 - 1979 - Remastered (Sony Music)
Paavo Järvi & Deutsche Kammerphilharmonie Bremen - Brahms: Symphony No. 2, Tragic Overture & Academic Festival Overture (Sony Music)
Panzer - Fatal Command (Mystic Production)
Playboi Carti - Playboi Carti (Universal)
Různí - Just Dance 2017 (Universal)
Teodor Currentzis - Mozart: Da Ponte Cycle (Sony Music)
The Rainbow Collections - Sing! (Sony Music)
Verona - The Singles (Warner Music)
Witherfall - Nocturnes And Requiems (Sony Music)

Vychází na vinylu:
A-ha - MTV Unplugged (Universal)
Alex Mofa Gang - Perspektiven (Sony Music)
August Burns Red - August Burns Red - 1 (Universal)
August Burns Red - Phantom Anthem (Universal)
Avishai Cohen - 1970 (Sony Music)
Bryson Tiller - True To Self (Sony Music)
Carla Bruni - French Touch (Universal)
Depeche Mode - Cover Me (Remixes) (Sony Music)
Dhani Harrison - In///Parallel (Warner Music)
Elvis Presley - Christmas With Elvis And The Royal Philharmonic Orchestra (Sony Music)
Frank Sinatra - Ultimate Christmas (Universal)
Fugees - The Score (Sony Music)
Future - Future (Sony Music)
Future - Hndrxx (Sony Music)
Gregg Allman - Southern Blood (Universal)
Guano Apes - Proud Like A God (Sony Music)
Haemorrhage - We Are the Gore (Mystic Production)
Jimi Hendrix - Blues (Sony Music)
Jimi Hendrix - Hendrix In The West (Sony Music)
Jimi Hendrix - Valleys Of Neptune (Sony Music)
JP Cooper - Raised Under Grey Skies (Universal)
Kings Of Leon - Come Around Sundown (Sony Music)
Lana Del Rey - Lust For Life (Universal)
Liam Gallagher - As You Were (Warner Music)
Lunatic Soul - Fractured (Mystic Production)
Mariah Carey - Butterfly (Sony Music)
Marilyn Manson - Heaven Upside Down (Universal)
Miles Davis - 'Round About Midnight (Sony Music)
P!Nk - Can't Take Me Home (Sony Music)
P!Nk - M!ssundaztood (Sony Music)
P!Nk - Try This (Sony Music)
Panzer - Fatal Command (Mystic Production)
Paul Simon - Graceland (Sony Music)
Sly & The Family Stone - Greatest Hits (1970) (Sony Music)
The Black Dahlia Murder - Nightbringers (Mystic Production)
The Jimi Hendrix Experience - Live At Berkeley (Sony Music)
The Jimi Hendrix Experience - Miami Pop Festival (Sony Music)
Thelonious Monk - Misterioso (Sony Music)
Witherfall - Nocturnes And Requiems (Sony Music)

Reedice:
Daylight Dies - A Frail Becoming (Universal)
Daylight Dies - Dismantling Devotion (Universal)
Daylight Dies - Lost To The Living (Universal)
Kabát - Original Albums Vol.2 (Warner Music)
Nena - Nena - 40 Nichts Versäumt (Sony Music)

NÁZORY
  • Zcela jste opomenuli kapelu Wolf Parade a jejich n... (Roman, 09.10.2017 08:27) Reagovat

    Zcela jste opomenuli kapelu Wolf Parade a jejich nové album Cry Cry Cry. Zcela vyjímečné album.

    • Re: Zcela jste opomenuli kapelu Wolf Parade a jejich n... (vanav, 09.10.2017 10:31) Reagovat

      Jj můžu potvrdit. V tomhle přehledu jsou, ale jenom desky, který vycházejí na českým trhu, což Wolf Parade bohužel asi nejsou.

  • Müller... (Tom, 09.10.2017 09:56) Reagovat

    Jojo, Richard je power metal jak vyšitej : :)))

    • Re: Müller... (Tomáš Parkan - musicserver.cz, 09.10.2017 10:04) Reagovat

      Díky za upozornění, chybu jsem opravil

      • Re: Müller... (Tom, 09.10.2017 11:36) Reagovat

        ...jsem čekal "dechovka" nebo tak něco... :) Ale pobavilo :)))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Návrat Oasis? Podle Liama by k tomu stačila bonboniéra od Noela (10.03.2024 09:04)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Recenze: Liam Gallagher a John Squire úspěšně ignorují fakt, že je 21. století (04.03.2024 00:00)
- Oasis mají namířeno do Rokenrolové síně slávy. Liam nemá radost (29.02.2024 08:06)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Liam Gallagher a John Squire chtějí na společné desce oživit ducha indie rocku (16.02.2024 14:45)
- Michal Prokop si na Krásný ztráty Live pozval Richarda Müllera (15.02.2024 17:29)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Mirai Billie Eilish Rush Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu