Lewis Capaldi v klipu k dojemné baladě "Pointless" oslavuje všechny maminky

19.12.2022 12:44 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Není pochyb o tom, že Lewis Capaldi je mistr na balady. A vzhledem k tomu, že posluchače je třeba pravidelně masírovat a v květnu příštího roku nás čeká vydání jeho nové desky "Broken By Desire To Be Heavenly Sent", vypouští do éteru další z nich. Jmenuje se "Pointless".

"Jsem na tuto píseň opravdu velmi pyšný. Je to asi ten nejlepší song, který jsem kdy napsal," uvádí v tiskové zprávě na adresu novinky sám autor. Srdceryvnou skladbu, která je jakousi oslavou všech maminek, jež bojují s nepřízní osudu a na výchovu svých dětí zůstanou samy, doprovází skvěle zpracované video. Režíroval jej Hector Dockrill, který tvořil vizuály třeba pro Post Malona nebo Sama Fendera.

Čtyřminutový snímek mapuje život matky, která je na východu svého dítka sama, permanentně nevychází s penězi, nic se jí pořádně nedaří, leč ona to nevzdává a stále se snaží o to, aby synkovi dala z toho mála, co může nabídnout, naprosté maximum a on byl šťastný. Zpěváka zde vůbec neuvidíte, hlavní role se ujala populární irská herečka Niamh Algar. Z jejího přesvědčivého výkonu nejen mrazí, ale slabší povahy možná uroní i nějakou tu slzu.

Připomeňme, že pokud byste chtěli zpěv Lewise Capaldiho slyšet naživo, nebudete muset už dlouho čekat. Šestadvacetiletý rodák z Glasgow vyrazí již v polovině ledna na velké evropské turné, které bude čítat dvaatřicet zastávek. A 17. února 2023 dorazí do našeho hlavního města, kde se pokusí vyprodat O2 arenu. Vstupenky na jeho show, během které se muzikant často představuje i jako velký bavič, můžete zakoupit v oficiálních předprodejích zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY