Vánoční speciál Backstreet Boys jde k ledu. Důvodem je obvinění ze znásilnění

13.12.2022 14:29 - Honza Balušek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Nick Carter v poslední době nezažívá zrovna příjemné chvíle. Je to jen pár týdnů, co nečekaně zemřel jeho čtyřiatřicetiletý bratr Aaron, a nyní byl obviněn ze znásilnění. Aby toho nebylo málo, právě žaloba ze strany Shannon Ruth byla důvodem, proč televize ABC stáhla z vysílání sváteční speciál jeho kapely Backstreet Boys.

Nyní devětatřicetiletá žena tvrdí, že ji Carter před dvaceti lety po jednom z koncertů skupiny zatáhl do tourbusu, nabídl jí alkoholický drink a poté ji několikrát zneužil. Součástí žaloby jsou i podobná obvinění ze strany tří dalších (tehdy) dívek, které měl zpěvák obdobně zneužít mezi lety 2003 a 2006. Jejich jména ale prozatím nebyla zveřejněna. Není třeba dodávat, že člen slavného boybandu všechna nařčení odmítá a označil je za naprosto nepravdivá.

O vině či nevině Nicka Cartera rozhodne pravděpodobně až soud, američtí televizní diváci v důsledku žaloby ale přijdou o zmíněný pořad nazvaný "A Very Backstreet Holiday", který měl být odvysílaný už ve středu 14. prosince. Kromě slavné pětice v něm měli jako hosté vystoupit i Seth Rogen, Meghan Trainor, Nikki Glaser či Ron Funches. Backstreet Boys tímto speciálem chtěli navázat na své vůbec první vánoční album "A Very Backstreet Christmas", které vyšlo v říjnu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY