Godsmack se v únoru rozloučí s fanoušky poslední deskou "Lighting Up The Sky"

16.11.2022 14:05 - Kateřina Spacek | foto: Kamal Asar

Rockeři Godsmack ohlásili vydání nového alba. Bude se jmenovat "Lighting Up The Sky" a jeho vydání je naplánováno na 24. února 2023 u BMG. K příležitosti této novinky se tito drsní rockeři také rozhodli podělit o druhý singl z desky, ten nese název "You And I".

Již osmou a údajně závěrečnou studiovku produkoval frontman Sully Erna spolu s producentem Andrewem "Mudrockem" Murdockem, který se podílel na vydání předchozích nahrávek a spolupracoval také s dalšími významnými rockery, jako jsou Alice Cooper, Linkin Park nebo Avanged Sevenfold.

Jak se Andrew se Sullym nechali slyšet, chystané dílo bude protkané velice emotivními příběhy. "Mám rád, když vás deska naprosto sejme. Uvědomil jsem si, že je tu ještě celý příběh o cestě jednoho člověka, a rozhodl jsem se vyprávět o jeho vzestupech a pádech," řekl první zmíněný.

Album "Lighting Up The Sky" se tak bude také zabývat vztahy chlapce s dívkou, překážkami ve vztazích, politickou scénou a současným stavem světa. Jeho tracklist bude následující: You And I, Red White & Blue, Surrender, What About Me, Truth, Hell's Not Dead, Soul On Fire, Let's Go, Best of Times, Growing Old, Lighting Up The Sky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY