Bono u Colberta představil hit "With Or Without You" v nové, ještě srdceryvnější verzi

11.11.2022 07:46 - Kateřina Spacek | foto: Sergione Infuso

Bono se před pár dny objevil v pořadu The Late Show With Stephen Colbert. S populárním moderátorem hovořil především o svých nových pamětech "Surrender: 40 Songs, One Story", ale také třeba o filmu "Beatles: Get Back" Petera Jacksona. Probrali rovněž současný stav Ameriky a nedávný útok na amerického podnikatele Paula Pelosiho.

"Někteří lidé se ohlížejí zpět a myslí si, že Amerika má svůj rozkvět za sebou. Ve skutečnosti je to ale naopak a Amerika čeká, až bude plně objevena," pronesl frontman irské kapely U2 během večera.

Na závěr pořadu zahrál novou verzi písně "With or Without You". Doplnil ji o mluvené úryvky ze zmíněných memoárů, které vyšly 1. listopadu. V nich vzpomíná na to, jak ho jeho žena oslnila, do jeho slov hraje v pozadí známá melodie. Díky tomu působí výsledek ještě intimněji a dojemněji než původní verze, připravte si tedy kapesníky.

Poslední studiové album U2 s názvem "Songs of Experience" vyšlo v roce 2017. Letos v lednu skupina vzdala hold 50. výročí takzvané Krvavé neděle akustickou verzí písně "Sunday Bloody Sunday" z roku 1983. V květnu pak charismatický rocker s kolegou Edgem odehrál překvapivý set v kyjevském metru, aby tak projevil svou solidaritu Ukrajině.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY