The War On Drugs v červnu 2023 zamíří do Fora Karlín

09.11.2022 13:12 - Ondřej Kocáb | foto: Adam Hencze / musicserver.cz

Americká formace The War On Drugs si na rok 2023 nachystala evropské turné a během něj sestava zavítá také do Prahy. Ve Foru Karlín se hudba Adama Granduciela a spol. rozezní 13. června. Vstupenky jdou do prodeje v pátek 11. listopadu prostřednictvím sítě Ticketmaster za 1 190 Kč + poplatky.

Koncertní šňůra bude pokračovat v propagaci stále aktuálního pátého studiového alba "I Don't Live Here Anymore", které vyšlo v roce 2021. Nahrávka se dočkala vřelých slov od hudebních kritiků. Tím tak formace navázala na úspěchy předchozích počinů "Lost In Dream" a "A Deeper Understanding", za které skupina získala i cenu Grammy a časopis The New Yorker ji dokonce nazval nejlepší americkou rockovou kapelou posledního desetiletí.

Skupinu, kromě kytaristy a zpěváka Adama Granduciela, dále tvoří basák Dave Hartley, bubeník Charlie Hall, klávesista Robbie Bennett, multiinstrumentalista Anthony Lamarca a saxofonista Jon Natchez. Prozatím jediné tuzemské vystoupení je už dost zaprášené, The War On Drugs se českému publiku představili v roce 2015, kdy ovládli zaplněný Lucerna Music Bar.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY