Harry Styles z moře vytažený se v klipu "Music For A Sushi Restaurant" stává lacinou senzací

08.11.2022 17:14 - David Věžník | foto: Columbia Records

Harry Styles vydal v závěru října třetí singl ze své letošní, úspěšné desky "Harry's House" (kterou si můžete mimochodem v našem shopu objednat jak na cédéčku, tak na vinylu). Po pilotním, melancholií prodchnutém skvělém kousku "As It Was" a disco-popové písni "Late Night Talking" je tu "Music For A Sushi Restaurant".

Funkem načichlá hitovka stojí na výrazném riffu baskytary a ještě výraznějším popěvku, který spolu se záplavou žesťů podpírá refrén. Se zpěvákem ji napsali Thomas Hull, Tyler Johnson a Mitch Rowland, produkci obstarali Kid Harpoon a Johnson a po vydání skladbu poslali na přední příčky hned několika hitparád.

A nebyl by to Harry Styles, kdyby si pro své fanynky a fanoušky nepřipravil další zábavnou podívanou v podobě videoklipu. Režisér Aube Perrie obsadil rodáka z britského města Redditch do role mužské obdoby mořské panny. Neobvyklou bytost najdou jednoho dne na pláži zaměstnanci nedaleké restaurace. Ukáže se ovšem, že tvor umí zpívat, a tak místo na talíři skončí na pódiu.

Snímku nechybí vtip, divoké střihy doplňuje hned několik humorných vsuvek ("Can I touch your tail?"). Pod tou vší lacinou senzací, které s nadšením přihlížejí návštěvníci klubu, ale probublávají i symbolické ozvěny stařičkého filmu Toda Browninga "Freaks". "One of us! One of us! Ooga booga! Ooga booga!"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY