P!NK v klipu k ultrapozitivní hymně ke konci světa "Never Gonna Not Dance Again" rozjede párty v sámošce

07.11.2022 14:33 - David Věžník | foto: Sony Music

P!NK aka Pink u nás aktuálně bourá rádiovou hitparádu s tři měsíce starým protestsongem "Irrelevant", ve své domovině ale v závěru minulého týdne představila další novou píseň. Jmenuje se "Never Gonna Not Dance Again" a do světa ji doprovodilo i bláznivé video.

Tíží vás žaly z klimatických změn nebo války speciální třídenní vojenské operace na Ukrajině? Víte, máme se sestrou takovou dohodu: až/jestli dojde k nějakému finálnímu zlomu (třeba až/jestli Putler zmáčkne to červené tlačítko - poté, co prověří facebookové profily svých podporovatelů a ty uklidí do bezpečí, pochopitelně), vylezeme na nejbližší kopec s lahví vína a budeme to všecko pozorovat. A dost možná nám k tomu bude hrát tahle pecka.

"If someone told me that the world would end tonight / You could take all that I got, for once I wouldn't start a fight (Yeah, right) / ... / But, oh, one thing I'm never gonna do / Is throw away my dancing shoes," zpívá rodačka z Pensylvánie ve skladbě, která vás doslova vystřelí ze židle. A to nejen svou ultrapozitivitou a výbušným refrénem, ale i nápaditými aranžérskými detaily, za které může dvojice producentů Shellback a Max Martin.

Korunu tomu všemu nasazuje doprovodný videoklip, který společně s P!NK natočilo duo Nick Florez & RJ Durell. Diváka zavádí do supermarketu, jehož rutinní a nudnou atmosféru naruší zpěvačka na kolečkových bruslích. Běžné i lehce bizarní situace se velmi brzy promění v párty plnou barev, konfet a divokého tance mezi regály.

Takže ať nás ani nenapadne, že bychom někdy netancovali!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY