Rank 1 vydávají deluxe verzi své dvacet let staré prvotiny "Symsonic"

03.11.2022 19:44 - Jaromír Koc | foto: Be Yourself Music

Pro milovníky taneční hudby je jméno Rank 1 velkým pojmem. Dvoučlenný holandský projekt měl již na konci minulého tisíciletí několik zásadních hitů, debutové album "Symsonic" však vyšlo až v roce 2002. U příležitostí dvacátého výročí se nyní dostává k fanouškům jeho deluxe verze s hromadou bonusů.

Rank 1 - Symsonic (Deluxe)
© Be Yourself Music
Singly jako "Airwave", "Awakening", "Breathing" nebo "Such Is Life" lze dnes již bez nadsázky považovat za naprostou klasiku, která formovala celou jednu dekádu stylu trance. Pánové jsou ovšem aktivní a úspěšní i nyní, díky čemuž je lze zařadit mezi pionýry taneční scény. Vydání deluxe verze jejich debutu tak přivítali nejen fanoušci, ale i kolegové, pro které Benno de Goeij a Piet Bervoets byli a nadále jsou vzory a inspirací.

Titul "Symsonic (Deluxe)" je prozatím k dispozici pouze digitálně a kromě čtrnácti songů, které album tehdy obsahovalo, nyní přináší více než dvacet dalších tracků. Jde primárně o alternativní či extended verze úspěšných singlů, které doplňují remixy například od Ferryho Corstena, Cosmic Gate, ATBho nebo Push. Pomyslným zlatým hřebem je i remasterovaná verze dnes již legendárního vystoupení dua na Trance Energy, které se uskutečnilo v létě roku 2002.

Pokud stále patříte mezi milovníky fyzických nosičů, můžete se těšit na opravdovou lahůdku, kterou si pro vás Rank 1 připravili. Spolu s vydáním deluxe verze alba "Symsonic" totiž odstartovala i možnost předobjednávky krásného modrého dvojvinylu. Bude vyroben v limitovaném nákladu pouhých dvou tisíc kusů, jež budou navíc ručně očíslovány. V kamenných obchodech je však budete hledat marně, k mání jsou pouze a jen zde. Datum vydání je aktuálně ohlášeno na polovinu ledna příštího roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY