R.E.M. zahráli obě nové skladby

24.06.2003 16:10 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

R.E.M.
© facebook interpreta
O víkendu zahájili členové skupiny R.E.M. své velké světové turné dvěma koncerty v Nizozemsku a předvedli, že jsou na šňůru velmi dobře připraveni.

Na startu se postavili na pódia v Utrechtu a Amsterodamu, na obou koncertech zahráli dva rozdílné sety a potvrdili tak ohlášenou skutečnost, podle níž chtějí na turné vybírat z pětasedmdesáti nazkoušených skladeb. V programu zazněly i novinky "Bad Day" a "Animals". Obě výše zmiňované skladby se objeví na dvojalbu největších hitů "In Time", jehož vydání je plánováno na říjen letošního roku.

Pokud vás zajímá kompletní tracklist nizozemské části turné, přinášíme seznam zahraných skladeb tak, jak se objevily na serveru NME:

1. set
Begin The Begin, Animal, The Great Beyond, Drive, Welcome To The Occupation, Bad Day, Imitation Of Life, Daysleeper, All The Way To Reno (You're Gonna Be A Star), So Fast So Numb, Maps And Legends, Losing My Religion, Electrolite, At My Most Beautiful, The One I Love, Life And How To Live It, She Just Wants To Be, Walk Unafraid, Man On The Moon
Přídavky: Everybody Hurts, Favourite Writer (s Lindou Hopper), Little America, It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)

2. set
Finest Worksong, These Days, Animal, What's The Frequency, Kenneth?, Fall On Me, Bad Day, Daysleeper, Imitation Of Life, I've Been High, Exhuming McCarthy, The Great Beyond, So. Central Rain, Country Feedback, So Fast So Numb, Losing My Religion, She Just Wants To Be, I Believe, Walk Unafraid, Man On The Moon
Přídavky: Everybody Hurts, Favorite Writer, Cuyahoga, It's The End Of The World/ People Have The Power


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY