Ellie Goulding to v klipu "Let It Die" rozjíždí jako za starých časů

26.10.2022 11:22 - Kateřina Spacek | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Ellie Goulding přichází po kratší pauze s novým materiálem. Divoká skladba "Let It Die" se objeví na její příští řadovce, která vyjde pod názvem "Higher Than Heaven" 3. února 2023.

Dvojnásobná držitelka nominace na Grammy si k natáčení přizvala celou řadu producentů a umělců, včetně Grega Kurstina, Jessie Shatkin, Koze a Andrewa Wellse. "Ve studiu byla určitě cítit temnota posledních dvou let, kterou si každý prošel jinak," říká zpěvačka a dodává: "Myslím, že z toho důvodu nikdo nechtěl sedět a trápit se nad nějakými vztahy nebo dramaty. A tak vzniklo tohle album."

Nejnovější singl od Ellie Goulding, mimochodem novopečené maminky, je podle jejích vlastních slov "divoký". A s tím se dá rozhodně souhlasit. I videoklip je prodchnutý sebevědomím, sexualitou a atmosférou, která si nebere servítky.

Sama interpretka vysvětlila, že píseň "Let It Die" byla inspirována bouřlivým vztahem, kterým si v minulosti prošla. "Potřebovala jsem ze sebe něco dostat... oběma to způsobovalo bolest. Celý vztah byl dost toxický. Proto jsem v tomhle songu dost divoká, co se týče textu." Podělila se také o oficiální trailer k desce "Higher Than Heaven". Na ten se můžete podívat dole.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY