Giudi v novém italském singlu "Labirinto" odhaluje tajemství dotykem prstu

25.10.2022 09:41 - Tisková zpráva | foto: Championship Music

S novým singlem "Labirinto" přináší Giudi temnou reggaetonovou skladbu v italštině. V příštím roce má zpěvačka v plánu vydat svou debutovou sólovou desku.

V textu zkoumá Giudi spletité cesty a pomyslný konflikt mezi fyzickým tělem a duší. Minimalistická, chytlavá skladba zavede posluchače do jemného tranzu a příjemného uvolnění. Giudi ohlásila, že s novým rokem 2023 pustí do světa své debutové album a "Labirinto" je jednou z jeho prvních vlaštovek.

Giudi
© Championship Music
Hudebnice žije již delší dobu v jižní Itálii. Proto pro ni bylo přirozeným krokem napsat text kompletně v italském jazyce. Spolupracovnicí na této skladbě byla její múza - fenka amerického bezsrstého teriéra Giorgina, která zpěvačce poskytla do nahrávky třepavé perkusivní zvuky. Singl vznikl v koprodukci s Nicholasem Coolidgem a mixem od Brenta Kolatalo, uznávanými hudebníky sídlícími v New Yorku.

Hudba Giudi rotuje v rádiích více než šedesáti zemí. Byla objevena mezinárodní asociací pro mladé evropské umělce INES a Europavox jako umělec pro rok 2020 a 2021. Reprezentovala českou hudební scénu na zahraničních festivalech Waves Vienna, Live at Heart ve Švédsku, Eurosonic v Nizozemsku. Mezinárodní pozornost získala v rámci světového formátu Eurovision Song Contest se skladbou "Jezinky" v netradičním a cappella podání. Giudi spolupracuje s nejrůznějšími světovými umělci v oblasti módy, 3D animace a digitální módy. Jako jedna z prvních hudebnic v Česku pracovala se svou digitální identitou. V letošním roce vystoupila na akci Zlín Fashion Week a v minulých ročnících na Prague Fashion Weeku nebo Baťa Fashion Weeku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY