Vinylová verze nových Slipknot nese chybný název

09.10.2022 09:32 - Ondřej Kocáb | foto: Slipknot

Slipknot vydali koncem září sedmé studiové album "The End, So Far". Ihned ve chvíli, kdy fanoušci do obchodů vyběhli pro fyzické kopie alba, na kterém nechybí ani singly "The Chapeltown Rag", "The Dying Song" a "Yen", si nenechali ujít rozdíl mezi CD verzí a vinylem. Na elpíčku je totiž chybně natištěný název - "The End For Now".

Tento titul se však objevil už dříve v červenci. Tehdy formace zveřejnila singl "The Dying Song (Time To Sing)" a jeho přebal u všech streamovacích služeb nesl právě tento název. Tato skutečnost okamžitě vedla ke spekulacím, že skupina desku přejmenovala, ale na předělávku ve výrobě vinylů už bylo příliš pozdě, jinak by to ohrozilo samotné datum vydání.

Frontman formace Corey Taylor to však zpochybnil v relaci AMA na Redditu. "'The End, So Far' je samozřejmě správný název," prohlásil. "Někdo to prostě p**ral a následně nás už nekontaktoval." Nicméně ať už tak, nebo onak, všichni držitelé mají raritní kousek do sbírky, jelikož se dá očekávat, že při reedici už podobná chyba nenastane. Když si pospíšíte, třeba vám z našeho shopu pošleme právě tento raritní vinyl. Ale máme samozřejmě i cédéčka a trička.

Dodejme, že Slipknot naváží na letošní pražské vystoupení již příští léto. Tentokrát zahrají 8. června v Hradci Králové jako headlineři festivalu Rock For People.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY