Ozzy Osbourne zve do zákulisí natáčení videa k "One Of Those Days", ve kterém vystupuje jako smrtka

10.10.2022 08:11 - Kateřina Spacek | foto: Ross Marino

Zpěvák a skladatel Ozzy Osbourne minulý týden zveřejnil minidokument z natáčení videoklipu k písni "One Of Those Days". Skladba, kterou zdobí kytarové sólo Erica Claptona, pochází z Madmanova nejnovějšího alba "Patient Number 9".

Ozzyho třináctá řadovka vyšla 9. září a ve Spojených státech debutovala na prvním místě, a to v několika žebříčcích: v Top Album Sales,Top Current Album Sales, Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums, Top Hard Rock Albums, Top Vinyl Albums a Tastemaker Albums a na 3. místě v žebříčku Billboard Top 200 alb.

Mimo Erica Claptona se na desce ještě podíleli Jeff Beck, Mike McCready, Zakk Wylde, Robert Trujillo, Chad Smith, Duff McKagan a také spoluzakladatel kultovních Black Sabbath, mistr riffů Tonny Iommi.

Ve zmíněném snímku z příprav klipu je zachycen moment, kdy si Ozzy užívá chvíle v maskérně, načež usedne za volant před zeleným plátnem a řádí jako ve většině svých vizuálů. Nikoho nepřekvapí, když oblíbený zpěvák nasadí černou kápi a stylizuje se do role smrtky.

Pokud máte rádi fyzické nosiče, v shopu musicserveru si "Pacienta číslo 9" můžete pořídit hned v sedmi různých verzích. Nechybějí různá CD, vinylové edice ani magnetofonová kazeta. A pod stromeček si můžete třeba schovat i tričko nejen k novému albu, ale i spousty dalších nahrávek a merche.

Ozzy se už 19. května příštího roku znovu ukáže na českém pódiu spolu s Judas Priest. Původně tu měl vystoupit letos 28. ledna, ale koncert byl z důvodů koronaviru přesunut.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY