Pět důvodů, proč zažít Sigur Rós naživo

05.10.2022 17:41 - Tisková zpráva | foto: Bestsport

Koncert islandské hudební legendy Sigur Rós, jež se stala synonymem sféricky znějícího rocku plného melancholických melodií, proběhne 9. října 2022 v pražském O2 universu a vy můžete být u toho! Nepochybně půjde o jednu z koncertních událostí letošního roku. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketmaster.

Tady je pět důvodů, proč být součástí pražského koncertu Sigur Rós.

Zastavte se a sněte. Poslouchat jejich tvorbu je jako snít, ilustrovat knihu nebo být součástí dokumentu o té nejkrásnější přírodě. Mix melodických i experimentálních prvků plyne jako voda v řece. Zklidníte se a odpoutáte se na okamžik od zrychlené doby, ve které žijeme.

Poznejte krásu Islandu. Island je rozmanitá země plná nedotčené přírodní krásy. Jemná i drsná zároveň. Je to zkrátka jiná Evropa, než jak ji většinou známe. A to všechno v sobě má i hudba Sigur Rós, je prostě autentickým průvodcem krásami i jedinečností Islandu.

Nadšené ohlasy. Superlativy provázejí většinu recenzí (nejen) letošního turné a ohlasů posluchačů a hudebních kritiků po celém světě. Emocemi nabitý koncert bude bezesporu zážitkem na celý život.

Změňte přemýšlení o hudbě. Jejich hudba je natolik specifická a rozmanitá, že otevírá posluchačům cestu k vnímání dalších a dalších hudebních poloh. Váš život bude zase o něco bohatší.

Kdy jindy, když ne teď! Sigur Rós nevystupují často a do Prahy se podívají po dlouhých čtrnácti letech. Jsou zážitky, které se opakují, ale některé už nemusíme mít možnost zažít.

Na rozmanitém Islandu najdete moře, písčité pláže, hory, pouštní krajinu i věčně zelené planiny, vodopády, ledovce, gejzíry a další divy přírody. Tou nejmagičtější pohlednicí této ledové země jsou však skladby Sigur Rós.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY