Kateřina Marie Tichá a Bandjeez představí v Praze písně z připravovaného alba

20.09.2022 14:11 - Josef Martínek | foto: Marek Stratil

Písničkářka Kateřina Marie Tichá zažila v posledních dvou letech významný růst popularity. Od loňského léta vystupuje s kapelou Bandjeez, která v minulosti doprovázela předčasně zesnulého Davida Stypku. Ve čtvrtek 29. září odehrají v tomto složení ojedinělý koncert v pražském Lucerna Music Baru, během kterého zaznějí i dosud nevydané novinky.

"Když jsme se rozhodovali, kde udělat speciální pražský podzimní koncert, Lucerna Music Bar byl celkem jasná volba. Všichni jsme v tomhle legendárním klubu vlastně už hráli, ale nikdy ne spolu v téhle sestavě. V Praze jsme navíc nevystupovali celé léto, takže se těšíme, že právě tady poprvé představíme i pár písní z chystané společné desky," zve Tichá.

Zpěvaččina albová prvotina "Sami" vyšla v říjnu 2020 a zajistila jí Anděla pro objev roku. Umístila se také v top desítce nejlepších domácích počinů roku podle redakce musicserveru. Videoklip k singlu "Zničená zem" režírovaný Jonášem Červinkou dosud na YouTube nasbíral více než 2,7 milionu zhlédnutí, akustická verze písničky "Kolemjdoucí" má 1,4 milionu přehrání.

Koncert v Lucerna Music Baru začne 29. září ve 21 hodin, vstupenky jsou ještě v prodeji.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY