Mötley Crüe opět nekončí. A Tommy Lee je na Only Fans

13.09.2022 13:33 - Honza Balušek | foto: Motley Records

Mötley Crüe sice před časem slavnostně podepsali smlouvu o tom, že definitivně uzavírají kariéru, po pár letech ji ale odpálili bombou a ohlásili velkolepé turné po stadionech. To 9. září skončilo výpravnou show v Las Vegas, fandové se ale nemusejí bát, že by to pro kapelu znamenal konec. Přesně naopak.

Zpěvák Vince Neil se v rozhovoru pro Las Vegas Review-Journal svěřil, že skupina "ještě zdaleka neskončila". Po letošní americké šňůře by měly v příštím roce následovat Evropa, Austrálie a další části světa, rok 2024 by možná pánové mohli strávit rezidencí právě ve městě hříchu. A pak by se vše mělo znovu zopakovat. Rozhodně však od nich nemáme čekat jakoukoli novou hudbu - podle Neila Mötley Crüe jsou a budou už jen koncertním bandem.

Jakékoli další termíny živých vystoupení sice prozatím nejsou oznámeny, předběžně by ale formace měla na cesty vyrazit už v únoru 2023. Doprovod by jí mohli jako co-headlineři opět dělat Def Leppard, možná se opět připojí i Poison a Joan Jett, kteří předskakovali na amerických štacích.

Protože ale nyní muzikanti budou mít nějakou dobu pauzu, pustil se bubeník Tommy Lee do jiného koníčka. Poté, co mu instagram nedávno zcenzuroval jeho koupelnovou fotku, rozhodl se vstoupit na platformu Only Fans. Pro jeho (pravděpodobně převážně) fanynky to ale nebude úplně levná zábava. Měsíční předplatné pořídí za 40 dolarů, tříměsíční pak se slevou za stovku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY