Rihanna zase zpívá! V klipu ke generické baladě "Lift Me Up" se prochází po pláži

31.10.2022 13:14 - David Věžník | foto: Def Jam Recordings

Dlouhých šest let trvalo, než Rihanna převedla slova v činy a nazpívala nový sólový song. Čekání fanoušků ukončilo v závěru uplynulého týdne vydání písně "Lift Me Up" a ta nyní dostala i video.

Skladba je hlavním singlem filmové marvelovky "Black Panther: Wakanda Forever" režiséra Ryana Cooglera, jež bude mít v tuzemských kinech premiéru 10. listopadu. Poněkud generická melodie je zasazená do doprovodu pizzicata smyčců a postupně rostoucího orchestru.

Zaměnitelnou baladu drží nad vodou vlastně jen dvě věci. První je zpěvaččin vyzrálý, hutný vokál, druhou je příběh - píseň je poctou herci Chadwicku Bosemanovi, který ztvárnil titulní roli ve snímku "Black Panther" z roku 2018 a který v srpnu roku 2020 ve 43 letech podlehl rakovině.

Doprovodný klip režírovala Autumn Durald Arkapaw, jež se v čerstvém pokračování blockbusteru postarala o kameru, a očekávatelné ukázky z filmu doplnila o záběry na Rihannu, jak se zasněně prochází po pláži. Celé to pravděpodobně za pár měsíců upadne v zapomnění, jako budíček rozruchu k návratu jedné z největších popových ikon současnosti to ale poslouží skvěle.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY