Podzim bude patřit Taylor Swift. Zpěvačka vydá v říjnu svou desátou řadovku

30.08.2022 09:41 - David Věžník | foto: Republic Records

Taylor Swift letos potěší své fanoušky novou deskou. Bude se jmenovat "Midnights" a k uším posluchačů se dostane 21. října prostřednictvím vydavatelství Republic Records.

Taylor Swift - Midnights
© facebook interpreta
Americká zpěvačka oznámila překvapivou novinku v průběhu nedělního ceremoniálu MTV Video Music Awards, když si přebírala ocenění za videoklip roku. Tím se stal její autorský snímek k desetiminutové verzi písně "All Too Well" z jejího znovu nahrané studiovky "Red" (připomenout si ho můžete pod článkem).

"Teď jsem chvilku rozmýšlela a myslím, že by mohla být legrace vám oznámit... moje nové album vyjde 21. října. Víc vám řeknu o půlnoci," pronesla poté, co poděkovala příznivcům a hrdě upozornila na fakt, že mezi nominovanými režiséry byly včetně ní hned čtyři ženy.

No, a o půlnoci zveřejnila (pravděpodobně předběžný) obal chystané kolekce - ten vidíte výše - a přidala pár dalších slov. "Bdíme v lásce i ve strachu, ve zmatku i v slzách. Zíráme do zdí a pijeme, dokud nám neodpoví. Kroutíme se ve svých vlastnoručně vyrobených klecích a modlíme se, abychom - právě v této chvíli - neudělali nějakou osudovou chybu, která změní náš život," napsala.

Dodala, že následovník dva roky starých desek "folklore" a "evermore" bude sbírkou příběhů třinácti bezesných nocí a "cestou hrůzami i sladkými sny". Další detaily přijdou někdy "o půlnoci".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY