Blackpink v singlu "Pink Venom" překvapují. Druhé album vydají v září

19.08.2022 15:41 - Lukáš Boček | foto: ygfamily

Málokterá dívčí skupina umí v současnosti vyvolat takový zájem jako Blackpink - stačilo oznámit nové album "Born Pink" a již nyní mají dámy na kontě neuvěřitelné číslo jeden a půl milionu předobjednávek. Pilotní singl přitom vychází teprve nyní. A nutno podotknout, že "Pink Venom" se částečně vymyká dosavadním pořádkům.

Jisoo, Jennie, Lisa a Rosé tentokrát nechaly do výbušné skladby vetknout o něco odlišný zvuk: dojde na orientální vlivy, hutné beaty i hiphopovou mezihru ve stylu devadesátých let. V ní doslova září duo Jennie a Lisa, zatímco Jisoo a Rosé se jako vždy ujaly každá svého předrefrénu.

Na doprovodném videu se nešetřilo - rozpočtem ani kreativitou. Futuristické (a zároveň poměrně temné) pozadí pro chytlavou píseň představuje to nejlepší, co Blackpink dosud natočily, ačkoliv se na vizuální prezentaci oproti těm dřívějším příliš nezměnilo.

Dodejme, že druhá studiovka "Born Pink" (navazující na vydařené "The Album") bude dostupná od 16. září a jihokorejský kvartet se následně vydá na světové turné. Českým fanouškům budou dámy nejblíže 18. prosince v Berlíně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY