Přemek Forejt se v klipu k písni "Mc'n'Roll" jednoduše zesměšnil

18.08.2022 13:57 - Hana Bukáčková | foto: Mc Donalds

Prachy hýbou světem... O další bizár, tentokrát v duchu napodobeniny Kapitána Dema, se postaral známý kuchař Přemek Forejt. Tomu se jistě peníze budou hodit - pár hodin před vydáním songu "Mc'n'Roll" přivítali s Evou Burešovou na svět syna Tristana Williama. A společně přispěli i do pokladnice tuzemské šílené hudby - na kontě mají duet "Žena z oceli", který v kombinaci s Dymytry byl paskvilem na entou.

A jestliže platí v úvodu zmíněná věta, tak tím, co dnes sype snad nejvíc, jsou fast-foody. Bohužel. Nedávno mnohé šokovali Mirai a jejich menu v Mekáči. Od McDonalds je to chytrý tah, kapela patří mezi mainstreamový vrchol, který dokáže ovlivnit masy lidi napříč generacemi, obzvláště těmi mladšími. Skutečně to ale má být to, z čeho bychom si měli brát příklad?

To samé platí i pro Přemka Forejta. Vlastní uznávaný podnik, ve kterém si dává záležet na každém chuťovém detailu, aby všechno bylo fresh... a pak se zaprodá úplnému opaku? Navíc pár dní před spuštěním další série MasterChefa? Troufám si říct, že nebudu sama, u koho tímto klesl v žebříčku sympatií.

Je smutné, jak chytří lidé využijí nabyté popularity k naprostému zaprodání se. Píseň "Mc'n'Roll" je toho důkazem. Jednoduchý text o pár slovech a jako host McSuroviny, což jsou bulky, rajčata a majonéza propojené kabely zřejmě se syntezátorem. A aby toho nebylo málo, má na sobě protagonista hamburgerové kalhoty. Víc netřeba snad dodávat, snad jen, že kliknutí na play je na vaši vlastní zodpovědnost.

Škoda, Forejt je šikovný chlap, léta si budoval kariéru, navíc umí zpívat, a to jak v češtině ("Stella" s kapelou Nebe), tak v angličtině ("Please"). Tohle je ale megakrok stranou... No, když dva dělají totéž, není to totéž... A Jiřímu Burianovi (který je prý i autorem hudby) už to evidentně pomalu také začíná přerůstat přes hlavu...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY