Behemoth zvou v klipu "Thy Becoming Eternal" na cestu do hluboké minulosti

22.08.2022 17:47 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Jednou z nejvíce vyhlížených extrémně metalových desek podzimu je "Opvs Contra Natvram" od Behemoth. A aby polští pekelníci fanouškům čekání na kompletní dílo zpříjemnili, zásobují je jedním čerstvým singlem za druhým. Nyní, necelý měsíc před vydáním, je tu čtvrtá skladba "Thy Becoming Eternal" a opět i s doprovodným vizuálem.

Novinka je zatím nejostřejším songem z desky, a jak sama kapela uvedla v tiskovém prohlášení, i jednou z nejintenzivnějších písní, které kdy (dodejme v současné sestavě a podobě) natočila.

Klip je zase stylově odlišný od předchozích. Černobílé animované video, které režíroval japonský animátor Ruben Fro, staví do svého centra prastarého bojovníka. Ten prochází pradávnou krajinou, plnou zejména antické architektury, a nakonec dojde k cíli - ke kamenu, na kterém je vyrytý symbol, který skupinu provází v tomto období a který najdeme i na přebalu chystané nahrávky.

Album "Opvs Contra Natvram" vyjde v řadě různých formátů a s rozličným bonusovým obsahem (včetně grafik vytištěných inkoustem z popelu spáleného kříže) 16. září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY