Nicki Minaj zveřejnila trailer ke dlouho očekávanému dokumentu

02.08.2022 10:24 - Nikola Růžičková | foto: Profimedia.cz

Nicki Minaj se s fanoušky podělila o trailer ke svému dokumentárnímu filmu, který oznámila již v roce 2020. Výsledek se stručným a jasným názvem "Nicki" bude mít podobu miniseriálu. Během šesti půlhodinových epizod rapperka vezme diváky na cestu po své kariéře i soukromém životě. "Dokument, o kterém jste nevěděli, že ho potřebujete," vyjádřila se na twitteru.

Režie minisérie se ujal Michael John Warren, který o rodačce z Trinidadu již v roce 2015 natočil snímek "Nicki Minaj: My Time Again" o přípravách jejího alba "The Pinkprint". Chystaný počin by měl být dle traileru o jejích úplných začátcích, slávě, ale i pádech, které v životě zažila. Produkce se ujala společnost Bron Studios, která stojí například za filmy "Joker", "Rodina Addamsova" nebo "Bombshell".

"Když jsem začínala, rapperky se v žebříčcích příliš neumísťovaly. Bojuju za holky, které nevěřily, že by mohly uspět," popisuje Minaj v traileru, zřejmě tedy dojde i na otázky genderu v rapu. Nejen kariéra, ale i osobní život bude velké téma, muzikantka v ochutnávce mluví o svém manželovi Kennethu Pettym. Svatbou s ním prý začalo nejšťastnější období jejího života.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY