Pražský koncert Pearl Jam se ruší. Eddie Vedder si poranil hlasivky

21.07.2022 21:11 - Jiří V. Matýsek | foto: Live Nation CZ

Špatná zpráva pro všechny fanoušky Pearl Jam: koncert, který se měl v Praze uskutečnit už tento pátek 22. července, se ruší. Důvodem je poškození hlasivek zpěváka Eddieho Veddera.

Je to již druhé vystoupení, které americké grungeové hvězdy musely odpískat. Tentýž osud potkal středeční zastávku ve Vídni. Vstupenky se majitelům vracejí v místě nákupu, ti, kdo si pořídili lístek online, budou peníze vráceny na účet automaticky. Malou záplatou pro fanoušky může být prodej oficiálního merchandise, který se před O2 arenou bude konat v pátek od 12 do 22 hodin.

"Doufali jsme, že se Ed dá do pořádku včas, aby mohl zítra vystoupit," uvedla kapela ve svém prohlášení. "Byl u doktora v Praze a pokračuje dál v léčbě hlasivek, bohužel stále nemá hlas. Vliv, který na jeho hrdlo mělo poslední venkovní vystoupení (na festivalu Lollapalooza ve Španělsku, ve velkém vedru, prachu a suchu - pozn. red.) stále v brutální míře přetrvává. Znovu se hluboce omlouváme všem, kteří pracovali na tom, aby se koncert mohl uskutečnit. Ještě větší omluva jde těm, kdo se chystali přijít. Vždycky jsme tu hráli koncerty, které jsme si pamatovali, a je to pro nás obrovské zklamání. Můžete si být jistí, že děláme všechno pro to, abychom tuto situaci napravili."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY