The Agony to v "She Said" zkoušejí v obměněné sestavě

22.07.2022 10:26 - Hana Bukáčková | foto: Audrey Liška

Milovníci tvrdé muziky a žen si přijdou na své. Čtveřice The Agony totiž začíná psát novou éru. Obměnila sestavu - k frontwoman Nikole Kandoussi a bubenici Martině Kajdě Balcarové se připojily basistka Dominika Mrázková a kytaristka Petra Pohanková - a nyní předkládá první společné dílo, singl "She Said".

Skladbu napsala Nikola Kandoussi a produkoval ji Martin Hollandr. Klip je z dílny Djamela Kandoussiho a zavede nás do backstage O2 areny během květnového koncertu, kde dámy předskakovaly kultovním Scorpions. Tam se dostaly díky soutěži jednoho rockového rádia a z finálové pětky si je vybrala sama německá legenda. A tento song zazněl v závěru jejich setu.

"Je to jedna z těch písniček, o kterých člověk nepřemýšlí a píší se skoro samy," říká zpěvačka. "Tehdy jsem po delší době vzala do ruky kytaru s tím, že napíšu něco nového, a zrovna jsem nedávno předtím navštívila úplně úžasný a energický koncert svých oblíbených Girlschool. Nabilo mě to euforií a radostí z muziky, a chutí napsat šlapající pecku se silným refrénem... a tak během hodiny vznikla 'She Said'."

Výsledkem je energická, našláplá rocková mina, která čeká na odpálení. Má to však svá ale, nemůžu se totiž zbavit pocitu jakési zábavovky - ale je to možná tím tlumeným zvukem a tím, že nejsem úplně cílovka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY