Zakk Wylde a Rob Zombie dohromady?

12.06.2003 16:22 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Zakk Wylde
© facebook interpreta
Zakk Wylde je nejen dvorním kytaristou Ozzyho Osbournea, ale také spolupracovníkem dalšího metalového pomatence, Roba Zombieho. I to se může stát, neboť podle webových stránek stanice Total Rock budou oba hudebníci spolupracovat. Stalo by se tak na Zombieho plánované nové desce.

O zručnosti prstokladu Zakka Wylda se mohli čeští posluchači přesvědčit buď živě na několika koncertech, které v České republice spolu s Ozzym odehrál, anebo na deskách. Jedno, zda na těch Osbourneových (např. "Down To Earth", "Ozzmosis"), či na albech jeho vedlejšího projektu Black Label Society (nejnověji "Blessed Hellride").

Roba Zombieho jistě netřeba představovat, neboť jste se na MusicServeru mohli nedávno dočíst o jeho mimohudebních, rozuměj filmových aktivitách. Připomeňme proto jen, že poslední deska "Sinister Urge" mu vyšla v roce 2001. Jméno nástupce ani přibližný termín emise zatím nejsou známy. Jelikož ovšem Zakk Wylde absolvuje s Ozzym Osbournem nadcházející turné, nelze předpokládat, že by ke kooperaci došlo dříve než na sklonku tohoto roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY