Mig 21 dávají ochutnat "Džus noci". Vysvlékne vás donaha

29.06.2022 09:38 - Hana Bukáčková | foto: S. Merhout

Mig 21 o víkendu zazářili na festivalu Metronome Prague se Symfonickým orchestrem Národního divadla a baletkami. Aby toho nebylo málo, přicházejí teď s animovaným videoklipem "Džus noci" ze stejnojmenného alba vydaného vloni. Za produkcí songu stojí Roman Holý z J.A.R. a Monkey Business.

"Možná jste si při poslechu písně 'Džus noci' nedokázali doposud představit, jak ten nápoj vypadá, chutná a jaké účinky vlastně vyvolává. My to taky netušili a netušili jsme ani, že to netušíme," přibližuje frontman Jirka Macháček. "To až díky takovejm mladejm nadšenejm bláznům z ostravského studia Dart Production jsme se to dozvěděli, páč nám na to vyrobili klip. Díky, kluci!"

Při jeho sledování si přijdou na své především milovníci komiksů. Všechny animace postav a části prostředí ve snímku jsou totiž ručně kreslené. Autoři použili řadu různých animačních technik, proto není divu, že produkce trvala tři měsíce.

Písnička je volnějšího ražení, však se v ní také zpívá: "Zkus ten pocit - žádnej stres." Je tak ideální na léto a nacházející prázdninovou dobu. Jen na pány tvůrce šlo asi jaro, když museli všechny postavit zbavit šatstva... Jen pro zajímavost, v náhledu videa je dívka oblečená do plavek, v samotném klipu je ale nemá...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY