John Wolfhooker natočili klip "Only Way" v Berlíně

24.06.2022 15:59 - Hana Bukáčková | foto: Alexandra Hrášková

John Wolfhooker jedou na plný plyn: letos vydali EP "626" a nově začali používat zkratku JWH. A na Rock for People formace kolem Martina Čupky představila v premiéře nový singl "Only Way", první po pandemii.

"Původní inspirace pro text byla láska ke kávě, která nám pomohla napsat song o lásce k něčemu či někomu, s kým je člověku skvěle, příjemně, má na něj povznášející až euforické účinky. Výsledné a hlavní sdělení však je, že žijeme rychle a naplno," popisuje basák Filip Vlček.

Doprovodný videoklip vznikl v Berlíně. " 'Only Way' má v sobě spoustu různých synth zvuků, které nás v poslední době velmi baví. A tak jsme chtěli, aby některé záběry v klipu působily dojmem jiného světa," komentuje bubeník Adrian Janeček. Prvotní námět pochází od jeho bratra kytaristy Ronyho, když během soustředění vyšel ze sauny a namířil si to rovnou ke kytaře...

Za kameru se postavil jejich dvorní koncertní fotograf Rusty Shepherd. Do snímku přispěl několika speciálními vizuálními efekty Ondřej Veselý, jehož můžete znát jako efektového mága v populárním internetovém pořadu Mikýřova úžasná pouť internetem.

Našláplá věc, která aspiruje na stadionovou píseň nejenom úvodním chytlavým popěvkem. Řízný song doplňuje neméně energický klip, který se nese v duchu předchozích vizuálů. Výsledkem je opět povedená záležitost, Holoubci dosud nešlápli vedle.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY