Kefasfest letos láká na Kateřinu Marii Tichou či Michala Horáka

18.06.2022 12:04 - Milan Menčík | foto: DCM

Už od roku 2012 se v Dolních Kounicích koná festival Kefasfest. Zvláštní je místem konání, zřícenina kláštera Rosa Coeli má v sobě ohromný genus loci, i svým zaměřením. Jedná se totiž o křesťanský festival, který však uvítá každého, kdo má rád dobrou společnost, kvalitní hudbu i program, který je pro celou rodinu.

Akce se letos uskuteční v termínu 24. - 26. června. Veškeré informace včetně možnosti koupi vstupenky lze nalézt na oficiálním webu festivalu. Gró tvoří samozřejmě hudba, ta letos láká především na Kateřinu Marii Tichou a Bandjeez, ale i na Michala Horáka, Pavla Helana a další. Na své si však přijdou i milovníci filmů, výstav, divadla, nejrůznějších přednášek či kreativních workshopů.

Samozřejmostí je i kvalitní jídlo a pití, ve kterém bude naprosto absentovat alkohol, protože dobře bavit se dá i bez něj. Výsledná podoba festivalu je dílem týmu dobrovolníků z řad mládeže, kteří se zapojují do moderování, propagace, tvorby grafiky, pomáhají pořadatelům, stravovatelům nebo stagemanagerovi. Aktivně tak spoluvytváří výslednou podobu festivalu. Jak bude vypadat letošní ročník, se budeme moct přesvědčit už příští víkend.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY