Festival Balaton Sound otevře své brány už na konci června. Nyní zdražuje vstupenky na finální cenu

13.06.2022 19:33 - Tisková zpráva | foto: Rockstar Photographers

Balaton Sound je jeden z největších a nejbarevnějších elektronických plážových festivalů v Evropě. V roce 2022 se vrací po dvouleté pauze a od středy 29. června do 2. července rozzáří pobřeží Balatonu svými hity Martin Garrix, Marshmello, Alesso, Timmy Trumpet a celá řada dalších. Přinášíme pět důvodů, proč letošní ročník nesmíte vynechat! Vstupenky za zvýhodněnou cenu budou dostupné už jen do 15. června, potom budou v prodeji již jen za tu nejvyšší cenu. Výrazná změna posune konečnou cenu permanentek o stovky korun.

Perfektní EDM line-up

Každoročně Balaton Sound představuje to nejlepší ze světové elektronické scény a jinak tomu nebude ani letos. Velké návraty k jezeru hlásí Martin Garrix nebo Dimitri Vegas & Like Mike. Dále se fanoušci mohou těšit na sety Aloka, Marshmello, Timmy Trumpeta nebo sledovat britskou star Becky Hill. Balaton je zkrátka definicí perfektně sestaveného party playlistu. Kompletní program i s časovým rozvrhem najdete zde.

Spojení dvou festivalů

Balaton Sound se spojil s kultovním festivalem B. my lake. Díky tomu přináší novou B stage a na ní světovou špičku mezinárodních DJs včetně techno legendy Richieho Hawtina. Mezi další oznámené hvězdy patří Deborah De Luca, Sven Väth a mnoho dalších.

Nové VIP prostory a skvělý festivalový areál

Balaton Sound 2022 plakát
© Balaton Sound
Samozřejmě, že Balaton Sound je hlavně velká party a zábava. Balaton je dějištěm festivalu a zároveň také největším sladkovodním jezerem ve střední Evropě. Návštěvníci si mohou v rámci areálu užít dvoukilometrovou pláž, kde si každý může dopřát zábavu dle svých potřeb. Od slunění a provozování vodních sportů přes řadu sportovišť, posilovny až po adrenalinové atrakce. Navíc Balaton Sound je jedním z festivalů, kde se investice do VIP vstupenky opravdu vyplatí. Letošní festival představí čtyři nové jedinečné VIP prostory! Každá VIP zóna nabízí širokou škálu služeb od masáží a make-up salónu až po čerstvé nápoje při příchodu nebo exkluzivní večírky přímo vedle DJs na pódiu a dalších překvapení.

##Giant#X# Streets Theatre a Fashion show

Velkolepá produkce pouličního divadla má na festivalu obrovskou odezvu. Letos na Balaton Soundu budou legendární představení od Mirror Crew, Bubble on Circus nebo také úchvatná bubenická show v podání španělského souboru Brincadeira. Giant Street Theatre nabízí velkolepá pouliční divadla, ale i spousta dalšího nehudebního programu bude bavit návštěvníky po celou dobu festivalu, jako jsou například i každodenní speciální Fashion show.

Barevná a zábavná Elrow party

Tohle návštěvníci Balaton Soundu milují. Populární a barevné Elrow party. Svoji skvělou show přivezou toto léto i na Balaton Sound a na pomoc si pozvou speciální hosty, jako například hvězdy FISHER či Meduza nebo britský techno DJ a producent Jamie Jones a italský DJ Joseph Capriati. Navíc je připraven i zcela nový elrow VIP prostor s Rousseau efektem a exotickou džunglí s exkluzivními DJ sety a výhledy na hlavní elrow stage.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY