- musicserver.cz">

Corey Taylor: "Nová hudba od Slipknot přijde ku*va brzo!"

09.06.2022 17:12 - Jiří V. Matýsek | foto: Roadrunner Records

Začíná to být docela ohraná písnička. Od loňského singlu "The Chapeltown Rag" Slipknot s velkým zaujetím připomínají, že se blíží vydání jejich očekávaného alba - a to je zatím všechno. Žádné datum, žádný název, nic dalšího jsme se dosud vlastně nedozvěděli. Teď frontman Corey Taylor opět přiložil pod kotel, když fanouškům na koncertě v Ohiu, konaném v rámci šňůry "Knotfest Roadshow", oznámil, že na novou muziku "dojde ku*va brzo".

Veškeré lákání se tak sbíhá víceméně do jednoho bodu. Už v březnu Taylor prohlásil, že nové "zabíjácké" album maskovaného devítihlavého metalového monstra je natočené. V pozdějším rozhovoru doplnil, že by mělo "vyjít během léta".

Je pochopitelné, že jsou fanoušci nedočkaví. Kapela z Iowy na následovníka výborně přijatého počinu "We Are Not Your Kind", který vyšel před třemi lety, už láká docela dlouho, vlastně od loňského léta. Veškeré informace drží pod pokličkou, jediné, co již zaznělo je, že by sedmá studiovka měla být v rámci zaběhlého stylu "experimentální".

Kdoví, třeba se nového materiálu dočkáme i na pražském koncertě, který se uskuteční 28. července v pražské O2 areně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY