Editors ohlašují album "EBM". Druhým singlem je "Karma Climb"

08.06.2022 11:54 - Ondřej Kocáb | foto: Rahi Rezvani

O novinkách v řadách Editors jsme vás informovali již začátkem května. Formace singlem "Heart Attack" oznámila novou éru, pro kterou se plně spojila taktéž s hudebníkem a producentem Benjaminem Powerem vystupujícím jako Blanck Mass. Spolu dali dohromady celou desku, jež pod názvem "EBM" vyjde 23. září tohoto roku. A bude na ní i druhý singl "Karma Climb", jehož video najdete pod článkem.

" 'EBM' vznikla se záměrem spojit se s lidmi a vyplnit tento fyzický prostor. Lze z ní však cítit i emocionální naléhavost a pocit paniky. Neklid. I v těch něžnějších chvílích je cítit touha po spojení," prozradil nejnovější člen sestavy. "Celkově je o hédonistickém úniku nejen ze světa obecně, ale také z toho, co si o vás lidé myslí", doplnil jeho slova frontman britské formace Tom Smith.

Editors tento podzim vyjedou taktéž na rozsáhlé evropské turné. Na pražské vystoupení z roku 2018 však zatím nenavážou. Nejblíže České republice budou 10. října v Lipsku, 12. října v Krakově nebo 17. října ve Vídni.

Album "EBM" bude obsahovat těchto devět songů: Heart Attack, Picturesque, Karma Climb, Kiss, Silence, Strawberry Lemonade, Vibe, Educate, Strange Intimacy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY