Chcete na Duu Lipu nebo Red Hot Chili Peppers zadarmo? Stačí nakoupit na shopu musicserveru za tisícovku

06.06.2022 13:20 - Redakce | foto: Warner Music

O příštím víkendu, tedy 10. až 12. června, se v Bratislavě odehraje Lovestream festival, během něhož se v pátek představí domácí hvězdy jako Kryštof či Lucie, v sobotu Dua Lipa nebo Zara Larsson a v neděli Red Hot Chili Peppers a Calum Scott. A právě na sobotní a nedělní program pro vás máme skvělou nabídku. Stačí na shopu musicserveru nakoupit jakékoli zboží alespoň za 1 000 Kč (respektive alespoň za 40 EUR pro naše slovenské čtenáře) a jako bonus dostane prvních pět z vás vstupenku na sezení na sobotní či nedělní program dle vašeho výběru v ceně 129 EUR (tedy v přepočtu více než tři tisíce českých korun)!

Red Hot Chili Peppers - tričko
© RHCP
Vybírat můžete z téměř 15 tisíc cédéček, elpíček, triček a dalšího merche, do vašeho nákupu budeme počítat vše - tedy i předobjednávky a dopravu. Můžete si vybrat z diskografie i triček Red Hot Chili Peppers nebo si třeba předobjednat novou desku Imagine Dragons "Mercury - Act 1 & 2" či si koupit jejich tričko či mikinu. Můžete si pořídit třeba i posmrtnou desku Mira Žbirky "Posledné veci", novinku Harryho Stylese "Harry's House", "C'MON YOU KNOW" Liama Gallaghera nebo si předobjednat "Will Of The People" od Muse či mnoho dalšího hudebního zboží.

Jaká jsou tedy pravidla?

1. Vstupenku (e-ticket) získá prvních pět zákazníků pro sobotní a pět zákazníků pro nedělní program festivalu, kteří od času publikace tohoto článku nakoupí a zaplatí (kartou či bankovním převodem) za více než 1 000 Kč, respektive 40 EUR (včetně DPH) na shop.musicserver.cz.
2. Do poznámky při vyplňování dodacích údajů napište heslo "DUA LIPA" nebo "RED HOT CHILI PEPPERS" dle vašeho výběru.
3. Vstupenka bude na váš e-mail zaslána ihned po splnění podmínek.
4. Pokud bude počet vstupenek již vyčerpán, uvedeme to v tomto článku.

Pokud tedy plánujete nějaké hudební nákupy a rádi vyrazíte na velké hvězdy, případně vstupenku někomu darujete, není na co čekat!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY