Muse v klipu k "Will Of The People" zlikvidují ministerstvo pravdy

03.06.2022 13:57 - Honza Průša | foto: Warner Music

Vydání nové desky kapely Muse se blíží - album "Will Of The People" vyjde 26. srpna. A tak je tu po docela tvrdé "Won’t Stand Down" a electropopové "Complience" titulní skladba. Nejmíň nápaditá a vlastně nudná. Takže to napětí a příjemné očekávání, které se muzikantům zatím dařilo držet, je najednou pryč.

A to přitom jedou velkou a hodně viditelnou kampaň na sociálních sítích, chystanou studiovku nabízejí v mnoha krásných verzích od různě barevných kazet přes barevné vinyly až po edici s podepsanými kartami členů skupiny. CD, vinyly a kupu triček koupíte i na našem shopu.

Video k "Will Of The People" je ale tradičně výborné. Režisér Tom Teller vytvořil (už zase) příběh z dystopické budoucnosti, kde se někde mezi billboardy s heslem "Are You Lost?" vzepře banda rebelů proti establishmentu a naplánuje útok na ministerstvo pravdy. Moc pěknej a drahej klip se nese v barvách coveru i vinylu připravované nahrávky a je tím jediným důvodem, proč se tou jinak nevýraznou a prázdnou písničkou zabývat. Video: 9/10, hudba: 5/10, celkem teda asi za 7.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY