Sting přijede v říjnu do Prahy, sekundovat mu bude syn Joe Sumner

30.05.2022 10:39 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Společnosti Cherrytree Music Company a Live Nation oznamují vystoupení Stinga, které odehraje 28. října 2022 v pražské O2 areně na výjimečném koncertu nazvaném "My Songs". Vstupenky na vystoupení budou v prodeji od 3. června v sítích Ticketmaster a Ticketportal v cenách od 1 490 do 2 290 Kč.

Sting plakát
© Live Nation
Stingův koncert "My Songs" je živelná a dynamická show, v níž zazní jeho nejoblíbenější písně, které napsal během své slavné kariéry sedmnáctinásobného držitele ceny Grammy, a to jak s kapelou The Police, tak jako sólový umělec. Po vyprodaném šestidenním vystoupení v londýnském Palladiu označil deník The Times koncert "My Songs" za "mistrovskou třídu" a prohlásil, že "Sting zůstává nepopiratelně zručným umělcem s pozlaceným katalogem". Během večera nechybí skladby jako "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne", "Demolition Man", "Englishman In New York" či "Every Breath You Take".

Na turné Stinga doprovází elektrická rocková kapela a na všech nově ohlášených koncertech se objeví speciální host, jeho syn Joe Sumner.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY