Nové desky 21/2022 - od Liama Gallaghera přes Def Leppard po Tate McRae

01.06.2022 08:00 - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Greg Williams

Konec května osvěží svými novinkami Liam Gallagher, rockeři Def Leppard, mladičká Tate McRae, country-rockoví Wilco, swingující Mark Tremonti, dancehallový Sean Paul, jeho krajan Shaggy opět spolupracující se Stingem, soundtrack k "Top Gun: Maverick", hardrockový Michael Schenker i domácí Letní kapela.
V pátek 27. května vyšly tyto nové tituly:

Liam Gallagher - C'mon You Know / Down by the River Thames
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: brit pop / rock

 Liam Gallagher - C'mon You Know
Hned dvě desky v jeden den se rozhodl vydat Liam Gallagher. Tou o něco méně zásadní je živák "Down by the River Thames" pořízený v prosinci 2020 na lodi na Temži. Oním o něco důležitějším počinem je bezesporu jeho třetí řadovka. Někdejší člen Oasis na "C'mon You Know" nabízí celkem dvanáct písniček, respektive čtrnáct v případě deluxe edice. Skládal a nahrával je s poměrně pestrým týmem spolupracovníků. Jeho hlavním členem byl opět Andrew Waytt, který spolupracoval třeba s Miike Snow, Miley Cyrus nebo Markem Ronsonem. K nim pak přibyli ještě Greg Kurstin, Emile Haynie, Tove Lo, Dave Grohl, Ariel Rechtshaid, Simon Aldred z Cherry Ghost nebo Ezra Koenig z Vampire Weekend. Zda je Liamovo tvrzení o tom, že jde o jeho nejlepší počin, pravdivé, zjišťujte na YouTube. Obě novinky koupíte na CD i vinylu na našem shopu.


Wilco - Cruel Country
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / country

Wilco - Cruel Country
Američtí Wilco se s novým albem rozhodli vrátit o deset let zpět, kdy natáčeli vždy společně jako celá kapela dohromady, což se stalo naposled na desce "The Whole Love". Sám frontman Jeff Tweedy nahrávku, která je s jednadvaceti songy regulérním dvojalbem, přirovnává k ještě starší kolekci "Sky Blue Sky" z roku 2007. Dílo vznikalo v chicagských studiích The Loft prakticky živě s minimem následujících úprav. Jak je poznat z názvu "Cruel Country", sextet se částečně přihlásil ke svým countryovým kořenům, ačkoli stále zůstává především ve škatulce indie rocku. Jak moc se tyto styly prolínají, zjistíte na bandcampu formace.


Def Leppard - Diamond Star Halos
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock / hard & heavy

Def Leppard - Diamond Star Halos
"Diamond Star Halos" je zbrusu nové album od hudební legendy Def Leppard. Je to jejich první dílo od doby, kdy se v roce 2015 dostali na vrchol žebříčku s eponymní kolekcí. Novinku ukuchtili v průběhu posledních dvou let a zařadili na ni patnáct skladeb, včetně hymnických stadiónových singlů "Kick" a "Fire It Up". Ve skladbách "This Guitar" a "Lifeless" navíc, trochu překvapivě, hostuje Alison Krauss. Název desky odkazuje na nahrávku "Bang a Gong (Get It On)" od glamrockových T. Rex. Klipy a další ukázky jsou k dispozici na YouTube. CD, vinyl i magnetofonou kazetu koupíte na našem shopu.


Tate McRae - I Used To Think I Could Fly
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Tate McRae - I Used To Think I Could Fly
Je to teprve něco málo přes dva týdny, co se nám v Roxy poprvé představila osmnáctiletá Tate McRae, jejíž kariéra započala před dvěma roky tiktokovým hitem "You Broke Me First" a Forbes ji v ten samý rok zařadil do svého přehledu 30 pod 30. Tohle všechno ovšem stihla ještě před vydáním debutového alba - to představuje teprve nyní. Dostalo název "I Used To Think I Could Fly" a kanadská zpěvačka pro něj nazpívala třináct songů, které s ní skládali nejen méně známí kolegové, ale i ti profláklí - Greg Kurstin, Finneas, Louis Bell, Charlie Puth, KBeaZy, Alexander 23 nebo Blake Harnage. První dva zmínění stojí navíc i za produkcí. Hit "She's All I Wanna Be" úspěšně brázdí i český éter. Jaké další si pro nás nadějná autorka připravila, zjistíte na jejím YouTube profilu.


Mark Tremonti - Tremonti Sings Sinatra
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: swing / tradiční pop

Mark Tremonti - Tremonti Sings Sinatra
Marka Tremontiho známe jako kytaristu a zpěváka hardrockových Alter Bridge, Creed nebo jeho vlastní kapely Tremonti. Ovšem nyní si pro Národní společnost pro Downův syndrom odskočil si k žánru, který by od něj jeho příznivci vůbec nečekali. Kam zamířil, jasně napovídá název alba "Tremonti Sings Sinatra". Kdo by ovšem čekal, že čtrnáct songů někdejšího člena Rat Pack výrazně přitvrdí, ten by se hodně mýlil. Hity jako "My Way", "I've Got You Under My Skin", "Fly Me To The Moon" nebo "That's Life" totiž nahrál s dosud žijícími členy Sinatrovy někdejší doprovodné skupiny. Jak zní swingující Mark Tremonti, zjistíte na jeho YouTube.


Sean Paul - Scorcha
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: dancehall

Sean Paul - Scorcha
Ani ne rok trvala příprava nové desky "Scorcha" Seanu Paulovi, který tak navazuje na svoji comebackovou kolekci "Live N Livin". Pro tu letošní si přichystal celkem šestnáct skladeb, na nichž se nejvíce podíleli Banx & Ranx a Jason Jigzag Henriques. Vedle těchto producentů ovšem nechybí ani hvězdní hosté jako Sia, Gwen Stefani, Tove Lo, Stylo G, Nicky Jam, Jada Kingdom, Damian Marley, Ty Dolla $ign či Pia Mia. Většinu z nich uslyšíte i na Paulově YouTube kanálu.


Tip týdne

Isaac Dunbar - Banish The Banshee
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternative pop

Isaac Dunbar - Banish The Banshee
Kořeny má z jedné strany v Itálii, z druhé v Libérii, žije ale ve městě Barnstable v americkém státě Massachusetts. Když mu bylo devět, začal tvořit první songy. Inspirovala ho Lady Gaga a hlavně Madeon, který s ní spolupracoval na jejím albu "Artpop". Na YouTube pak koukal na návody, jak pracovat se syntezátory, a učil se. Dnes je mu devatenáct a coby Isaac Dunbar vydává své čtvrté ípíčko, třetí pod labelem RCA. I na něm reflektuje své zkušenosti s homofobií. Rafinovaný alternativní pop, který zní, jako když Rufus Wainwright a Jamie Lidell mají dítě, můžete navnímat na Isaacově YouTube.


Coheed And Cambria - Vaxis II: A Window Of The Waking Mind
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: heavy rock / progresivní metal

Coheed And Cambria - Vaxis Ii: A Window Of The Waking Mind
Se svým desátým albem přicházejí progresivně metaloví Coheed And Cambria. "Vaxis II: A Window Of The Waking Mind" je ambiciózní epos o třinácti skladbách, které produkovali Claudio Sanchez a Zakk Cervini. Děj tohoto počinu vrací posluchače zpět do "The Amory Wars" a je druhým dílem z plánované pentalogie s názvem "Vaxis". Ta vypráví příběh o páru na útěku před tyranskými silami a jejich novém tajemném přírůstku. Nahrávka obsahuje nedávno vydané singly "Rise, Naianasha (Cut The Cord)" a "Shoulders", které si spolu s dalšími ukázkami můžete vychutnat na YouTube profilu formace.


Hans Zimmer, Lady Gaga, Lorne Balfe, Harold Faltermeyer - Top Gun: Maverick (soundtrack)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / filmová hudba

Hans Zimmer, Lady Gaga, Lorne Balfe, Harold Faltermeyer - Top Gun: Maverick (soundtrack)
Do kin konečně vstoupilo dlouho očekávané pokračování hitu z roku 1986 "Top Gun" s přídomkem "Maverick". Už soundtrack k prvnímu dílu se zařadil mezi ty nejvýraznější v celé filmové historii, a tak tvůrci toho letošního nemohli ponechat nic náhodě. Autorem scénické hudby je opět německý hudební skladatel Harold Faltermeyer, k němuž dále přibyli ještě Hans Zimmer, Lorne Balfe a Lady Gaga, která se postarala i o jednu písničku. Tu další mají na svědomí OneRepublic a zazní i "Great Balls Of Fire" z předchůdce, ovšem tentokrát v podání herce Milese Tellera, známého z filmu "Whiplash". Kompletní seznam skladeb a ukázky nabízí Supraphonline.


Letní kapela - Letní kapela
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / indie folk

Letní kapela - Letní kapela
"Vycházíme z rockových základů, ale doufám, že je v tom cítit blues, country, folk i folklor. Chtěli jsme, aby to byla ručně udělaná, řemeslná deska. Za mě je to zatím zvukově nejlepší deska, na které jsem se podílel. Za to samozřejmě hlavně vděčíme producentovi Dušanovi Neuwerthovi, který dal desce neuvěřitelnou péči." Těmito slovy představuje svůj nový projekt a jeho první počin Jaromír Švejdík aka Jaromír 99, jinak člen Priessnitz, Umakart nebo Kafka Bandu. K němu se dále přidali klávesista Vojtěch Šeliga, bubeník Zdeněk Regal Jurčík, kytaristé Apostolos Joanidis a Lukáš Morávek a baskytarista Petr Wazy Weiser. Jak to dopadlo a co dalšího se za jedenáctkou songů skrývá, zjistíte na webu vydavatelství Indies Scope. Koupit CD a předobjednat LP můžete na našem shopu.


Michael Schenker Group - Universal
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: žánr: hard rock / hard & heavy

Michael Schenker Group - Universal
Dobrá zpráva je, že Herr Michael Schenker , kterému je nyní 67 let, stále hraje jako démon. Pod hlavičkou Michael Schenker Group vydává své další album. Dílo s názvem "Universal" je plné jeho jiskřivých a dechberoucích kytarových sól. Jak už bývá u tohoto bouřliváka zvykem, k natáčení si opět přizval řadu prestižních kolegů muzikantů. Mezi nimi je jako hlavní zpěvák Ronnie Romero (Rainbow), který bude zároveň frontmanem MSG na nadcházejícím turné, dále Michael Kiske (Helloween) a Ralf Scheepers (Primal Fear), klávesista Steve Mann, bubeníci Simon Phillips, Brian Tichy, Bobby Rondinelli, Bodo Schop a další. Ochutnávat můžete již nyní na YouTube. Cédéčko, vinyl či trička a další merch můžete sehnat na našem shopu.


Shaggy - Com Fly Wid Mi
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Shaggy - Com Fly Wid Mi
Mark Tremonti není tento týden jediným zpěvákem, který se rozhodl nahrát písničky Franka Sinatry. Tím dalším je Shaggy, povzbuzený aktuálně pátým místem v sedmé řadě "The Masked Singer". Ovšem zatímco jeho kolega pojal Frankieho hity v původním duchu, jamajský zpěvák je přetvořil do reggae podoby. S ní mu navíc v roli producenta pomáhal Sting, který se k němu ve dvou kusech také připojil. Jak zjistíte na Shaggyho YouTube, mezi desítkou skladeb naleznete "Under My Skin", "Fly Me To The Moon" nebo "Witchraft"


Steve Earle & The Dukes - Jerry Jeff
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: country / outlaw country / country rock

Steve Earle & The Dukes - Jerry Jeff
Americký muzikant a trojnásobný držitel Grammy Steve Earle, jehož písně zpívaly a hrály takové hvězdy jako Johnny Cash, Waylon Jennings, Willie Nelson, Travis Tritt, Vince Gill, Shawn Colvin nebo Emmylou Harris, se tentokrát naopak rozhodl složit poctu jinému hudebníkovi, a sice Jerrymu Jeffu Walkerovi, který se proslavil coby autor hitu "Mr. Bojangles". Z jeho repertoáru si společně se svými The Dukes vybral celkem deset songů, včetně zmíněné klasiky. Jak je pojal, zjistíte na jeho YouTube.


V krátkosti

  • Will Young - 20 Years : The Greatest Hits
    V pořadí třetí rekapitulace prvního vítěze soutěže Pop Idol shrnuje zpěvákovy dvě dekády na scéně a přidává dva nové songy k tomu. (YouTube)

  • HAAi - Baby, We’re Ascending
    Když vám na desce hostují Alexis Taylor z Hot Chip nebo Jon Hopkins, znamená to, že děláte kvalitní hudbu. Rodačka z Austrálie ví své. (YouTube)

  • Alfie Templeman - Mellow Moon
    Muzikant, po léta označovaný jako naděje příštích roků a zahrnutý i do užšího výběru ankety BBC Sound of 2021, debutuje se svým "barevným nasládlým disco popem". (YouTube)

  • Bruce Hornsby - 'flicted
    Americký hudební chameleon, který má na svém kontě tři ceny Grammy, se nyní vydal n cestu mixu indie rocku. Ruku v ruce společně s ním ji razí také producent Tony Berg (Switchfoot, Andrew Bird a Phoebe Bridgers) a na některé úseky se přidali Blake Mills, yMusic, Ezra Koenig, Jack DeJohnette a Danielle Haim. (bandcamp)

  • Cheat Codes - Hellraisers, Part 3
    Americké taneční trio vydává své třetí album se čtrnáctkou skladeb, u nichž vokální část obstarali například Icona Pop, Bryn Christopher, Space Primates, Martin Jensen, Kidoo, Hayley May, Gashi nebo Loote. (YouTube)

  • Seventeen - Face The Sun
    K-popový boyband od své poslední desky "An Ode" z roku 2019 ušel pořádný kus především mimo rodnou zem. Uvidíme, zda třináctičlenné uskupení tuto tendenci potvrdí i společně s devítkou nových songů. (YouTube).

  • Federico Aubele - The Holographic Moon
    Argentinský hudebník, který žil již v Berlíně i Barceloně, se na svém novém albu rozhodl v jedenácti písničkách nakombinovat folk, jazz a šanson a výsledek společně s jeho barytonem může evokovat hudbu Leonarda Cohena. (YouTube)

  • Tosca - Osam
    Rakouské duo mixující elektroniku s triphopem se po pěti letech vrací s novým albem a dvanácti instrumentálkami, které jsou ovlivněné i downbeatem. (bandcamp)

  • Jukebox The Ghost - Cheers
    Powerpopové trio z Washingtonu DC si pro svoji šestou desku připravilo celkem třináct skladeb včetně jedné, kde zahostoval klavírista a zpěvák, jenž si říká Andrew McMahon in the Wilderness. (YouTube)

  • Brian Jackson - This Is Brian Jackson
    Americký soul-jazzový zpěvák, varhaník a flétnista vydává po dlouhých dvaceti letech sólové album. (bandcamp)

  • Wallis Bird - Hands
    Irská písničkářka aktuálně žijící v Berlíně se vrací po třech letech od nahrávky "Woman" s deseti kousky, v nichž opět mixuje folk, pop, elektroniku, lehkou alternativu a vlivy world music. (YouTube)

  • Paul Bender - How To Forget
    Folková sólovka člena australských Hiatus Kaiyote, kteří si letos vysloužili svoji třetí nominaci na Grammy. (bandcamp).

  • Stars - From Capelton Hill
    Novinka kanadské synthpopové formace, která si za své předchozí počiny vysloužila dvě nominace na Polaris Music Prize a Juno Awards. (bandcamp).

  • Nduduzo Makhathini - In The Spirit Of Ntu
    Jihoafrický jazzový klavírista a s ním i Omagugu, Jaleel Shaw a Anna Widauer. (YouTube)

  • DEHD - Blue Skies
    Indierockové trio z Chicaga, které svoji hudbu označuje jako trashpop. (bandcamp)

  • Dopapod - Dopapod
    Bostonský kvartet přináší jedenáct kompozic dokonalého mixu stylů od progresivního rocku, jam rocku, funku, bluegrassu, country rocku až po jazz. Divoce objevné a chytlavé melodie překypují technickou jemností a živou, bezstarostnou osobitostí. (YouTube)

  • Man With A Mission - Break And Cross The Walls II
    Pětice japonských podivínů ve vlčích maskách jde s kůží na trh v podobě dvojdiskové kolekce. Přináší nový svět naděje a míru. (YouTube)

  • Slang - Cockroach In A Ghost Town
    "Šváb v městě duchů", to je debut all-star ansámblu složeného ze členů Sleater-Kinney, Wild Flag a Thermals. Svůj status projektu tímto mění a realizují se již jako plnohodnotná kapela. (bandcamp)

  • Slobodná Európa - Výberofka
    Rozšířená verze původního vydání kompilace z roku 2008 se rozrostla na dvacet sedm písní toho nejlepšího z drsné punkové poetiky slovenské punkové legendy. (YouTube)

  • Smoke Or Fire - Beauty Fades
    Bostonští punk rockeři a jejich návrat po šesti letech. (YouTube)

  • Umi - Forest In The City
    Debut americké neofolkové zpěvačky Tierry Wilson. (YouTube).

  • Just Mustard - Heart Under
    Druhé album irské party míchající noise, post punk a shoegaze. (bandcamp)

  • Crematory - Inglorious Darkness
    Šestnáctou řadovku popisuje německá gothicmetalová formace jako návrat ke kořenům. (YouTube)

  • Decapitated - Cancer Culture
    Osmá studiovka polské deathmetalové bandy je opět plná brutálně dokonalých riffů. (YouTube)


    Dále vychází:

    Abba - Studio Albums / Box Set
    Adam Brian Paul - For The Good
    Bay Ledges - Ritual
    Belushi Speed Ball - What, Us Worry?
    Besvärjelsen - Atlas
    Big Moochie Grape - East Haiti Baby
    Biitchseat - Float
    Black Label Society - European Invasion (BluRay)
    Black Lung - Dark Waves
    Black Void - Antithesis
    Bottled Up - Grand Bizarre
    Bread Pilot - New To You
    Brutality - Sempiternity
    Cabin Boy Jumped Ship - Sentiments
    Cadaveria - Emptiness
    Circle Of Silence - Walk Through Hell
    Companion - Second Day Of Spring
    Con&kwake - Eyes In The Tower
    Doja Cat - Planet Her / Deluxe
    Eleri Ward - A Perfect Little Death
    Elis Noa - I Was Just About To Leave
    Erin Anne - Do Your Worst
    Evil - Book Of Evil
    First Hate - Cotton Candy
    Flower Face - The Shark In Your Water
    Gramma Vedetta - The Hum Of The Machine
    Head First - Head First
    Heretic Order - Iii
    Hey Thanks! - Start/living
    Hifiklub - Scorpklub I & II Original Soundtracks
    Hollow Front - The Price Of Dreaming
    Iatt - Magnum Opus
    Jahmal Padmore - Esparonto
    James Edwyn And The Borrowed Band - Highlights Of The Low Nights
    Jean Carne, Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad - Jean Carne Jid012
    Jeshi - Universal Credit
    K.Flay - Inside Voices / Outside Voices
    Lullahush - A City Made Of Water And Small Love
    Maria BC - Hyaline
    Melissa Weikart - Here, There
    Mimo - Mars Took Over
    Mirraa May - Tales Of A Miracle
    Mono - My Story, The Buraku Story (soundtrack)
    Odd Crew - Dark Matters (Part 1)
    One Armed Joey - Happiness, To Me
    Orochen - Anthroposcenic
    P.H.F. - Purest Hell
    Pet Deaths - Unhappy Ending
    Ragenap - Thriving Culture
    Rip Room - Alight And Resound
    Rosie Carney - I Wanna Feel Happy
    Různí - Ibiza: Chill'n'relax (Box Set)
    Různí - Lovers Rock (Soulful Sound Of Romantic..)
    Sarayasign - Throne Of Gold
    Sex Pistols - Sex Pistols: The Original Recordings
    Simon McBride - The Fighter
    Sofie Birch - Holotropica
    Steeleye Span - Good Times Of England: 1972
    Sweet Pill - Where The Heart Is
    Taking Back Sunday - Tell All Your Friends (20th Anniversary Edition)
    Taya - Taya
    Total Slacker - Extralife
    Trollfest - Flamingo Overlord
    Ulf Ivarsson & Bill Laswell - Nammu
    Unkraft - True Protagonist
    Různí - Stranger Things Season 4, Volume 1 (soundtrack)
    Různí - Todo Muere Sbxv
    Venus Principle - Stand In Your Light
    We Three - Happy
    Wild Wild Wets - Love Always
    You Me At Six - Sinners Never Sleep / Limited Deluxe
    Yoyo Sham - Home Is...

    Vychází na vinylu:
    Abba - Studio Albums / Box Set
    After Forever - After Forever
    Anthony Hamilton - Love Is The New Black
    Baest - Justitia
    Biitchseat - Float
    Black Lung - Dark Waves
    Bruce Hornsby - 'Flicted
    Brutality - Sempiternity
    Cabin Boy Jumped Ship - Sentiments
    Circle Of Silence - Walk Through Hell
    Coreleoni - III
    Crematory - Inglorious Darkness
    Daft Punk - Tron: Legacy
    Dead Combo - Odeon Hotel
    Decapitated - Cancer Culture
    Def Leppard - Diamond Star Halos
    Django Django - Django Django (10th Anniversary Edition)
    Eleri Ward - A Perfect Little Death
    Ella Fitzgerald - The Queen Of Jazz
    Erin Anne - Do Your Worst
    Evil - Book Of Evil
    Flotsam & Jetsam - Flotsam & Jetsam
    George Gershwin - An American In Paris / Rhapsody In Blue (Leonard Bernstein)
    Good Morning - Barnyard
    Good Morning - Basketball Breakups
    Good Morning - Prize // Reward
    Good Morning - Shawcross
    Good Morning - The Option
    Haai - Baby, We’re Ascending
    Herbie Hancock - Takin' Off
    Heretic Order - Iii
    Holland Andrews - Wordless / Forgettings
    Iatt - Magnum Opus
    Jahmal Padmore - Esparonto
    Just Mustard - Heart Under
    Lee Aaron - Radio On
    Liam Gallagher - C'mon You Know
    Liam Gallagher - Down By The River Thames Live
    Linda Ronstadt - Greatest Hits Vol. 2
    Living Death - Protected From Reality
    Lorna Shore - And I Return To Nothingness
    Maria BC - Hyaline
    Me'shell Ndegeocello - Bitter
    - Motordrome
    Nekkromaniac - Plague Eater
    Nirvana - Nevermind / 30Th Anniversary Edition / Deluxe
    Olivia Newton-John - Physical
    P.H.F. - Purest Hell
    Royal Philharmonic Orchestra - Remember The 60's
    Running Wild - First Years Of Piracy
    Running Wild - Ready For Boarding
    Různí - Lovers Rock (Soulful Sound Of Romantic..)
    Různí - Peaky Blinders Soundtrack
    Santana - Blessing And Miracles
    Sex Pistols - The Original Recordings
    Slang (Feat. Janet Weiss, Drew Grow, Kathy Foster, And Anita Lee Elliot) - Cockroach In A Ghost Town
    Slobodná Európa - Výberofka
    Sparks - Exotic Creatures Of The Deep
    Sparks - Exotic Creatures Of The Deep / Deluxe
    Sparks - The Seduction Of Ingmar Bergman
    Sparks - The Seduction Of Ingmar Bergman / Deluxe
    Stars - From Capelton Hill
    Sweet Pill - Where The Heart Is
    Taking Back Sunday - Tell All Your Friends (20th Anniversary Edition)
    Telex - Neurovision
    The Cranberries - Stars The Best Of 1992-2002
    The Flower Kings - Back In The World Of Adventures
    The Flower Kings - Retropolis
    Tosca - Osam
    Trollfest - Flamingo Overlord
    Unkraft - True Protagonist
    Venus Principle - Stand In Your Light
    Wallis Bird - Hands
    Wendy Carlos - Tron
    Will Young - 20 Years : The Greatest Hits
    You Me At Six - Sinners Never Sleep / Limited Deluxe
    You Me At Six - Sinners Never Sleep

    EP:
    Baest - Justitia
    Bright Eyes - A Collection Of Songs Written And Recorded 1995-1997: A Companion
    Bright Eyes - Fevers And Mirrors: A Companion
    Bright Eyes - Letting Off The Happiness: A Companion
    Hovvdy - Billboard For My Feelings
    Magi Merlin - Gone Girl
    Muunie - Ele.mental
    Public Opinion - Modern Convenience
    Say It Anyway - Picture Frames
    Sha’Leah Nikole - Work Of Heart
    The Kvb - Unity
    Touts - Shane Macgowan’S New Teeth
    With The Punches - Discontent

    Reedice:
    After Forever - After Forever
    Alva Noto & Ryuichi Sakamoto - Vrioon
    Atmosphere - Lucy Ford
    Running Wild - First Years Of Piracy
    Running Wild - Ready For Boarding
    Sparks - Exotic Creatures Of The Deep / Deluxe
    Sparks - Seduction Of Ingmar Bergman / Deluxe
    Telex - Neurovision
    The Flower Kings - Back In The World Of Adventures
    The Flower Kings - Retropolis
    You Me At Six - Sinners Never Sleep
    Yukihiro Takahashi - Poisson D’Avril
    Yukihiro Takahashi - Wild


  • DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY