Aerosmith ruší koncerty - Steven Tyler jde opět do léčebny

26.05.2022 10:54 - Ondřej Kocáb | foto: Universal Music

Aerosmith opět ruší svá vystoupení. Začátkem roku sešlo z celého evropského turné kvůli covidu, tentokrát stojí za zrušením jejich lasvegaské rezidence osobní problémy frontmana Stevena Tylera. Nedojde tak na žádný z plánovaných červnových a červencových koncertů jejich "Deuces Are Wild Tour".

"Jak mnozí z vás vědí, náš milovaný bratr Steven pracoval na svém vystřízlivění mnoho let. Po nedávné operaci nohy ve snaze zvládnout bolesti opět propadl závislosti, a nyní dobrovolně vstoupil do léčebného programu, aby se soustředil na své zdraví a zotavení. S opravdovou lítostí oznamujeme našim fanouškům a přátelům, že musíme zrušit naše první data pobytu v Las Vegas letos v červnu a červenci - Steven se v té době bude soustředit na své zdraví," prohlásila kapela na svém instragramu.

A pokračovala: "Budeme se snažit pokračovat v tour od září a o dalších aktualizacích vás budeme informovat, jakmile to bude možné. Jsme zdrceni, že jsme zklamali tolik z vás, zejména naše nejvěrnější fanoušky, kteří často musejí urazit i velké vzdálenosti, aby zažili naše vystoupení. Děkujeme za pochopení a za podporu Stevenovi v těchto chvílích."

Dalším plánem je také už dvakrát přeložený set k 50. výročí od založení skupiny. Ten se má uskutečnit 8. září v bostonském Fenway Parku. Turné "Deuces Are Wild" následně odstartuje 14. září a potrvá do 11. prosince. Smutek z dalších rušených koncertů můžete vyvážit třeba nějakým novým kapelním tričkem či mikinou v našem shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY