Kendrick Lamar dorazí v říjnu do O2 areny

18.05.2022 13:22 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Hvězda světového rapu Kendrick Lamar poprvé v Česku! Hvězdný umělec vyráží na mohutné "The Big Steppers Tour", při kterém představí své nejnovější album "Mr. Morale & The Big Steppers", které právě vyšlo. Pražský koncert se bude konat 10. října v O2 areně. Vstupenky v cenách od 990 Kč do 2 390 Kč budou prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 20. května v 10:00.

Čtyřiatřicetiletý Kendrick Lamar Duckworth, rodák z kalifornského Comptonu, je pravděpodobně nejvlivnější rapper, hudební producent a skladatel současnosti. Svým významem je možné ho přirovnat snad jen k umělcům, jako je Bob Dylan nebo Miles Davis. Vydává komerčně úspěšná alba s ostrým sociálním komentářem, ohlasy moderního jazzu, funku a soulu a nápaditými videoklipy. Je držitelem čtrnácti cen Grammy a celé řady dalších cen (American Music Awards, Billboard Music Awards, MTV Awards, Pulitzerova cena a další), prodal přes sedmdesát milionů nosičů svých alb, která byla všechna oceněna platinovou deskou.

V O2 areně se jako předskokan představí Baby Keem, bratranec Kendricka Lamara a sám producent a hudebník. Druhým předskokanem je Tanna Leone, kterého Lamar vydává u svého labelu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY