Alter Bridge do Prahy přivezou i Halestorm a Mammoth WVH

17.05.2022 18:58 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Rockoví titáni Alter Bridge s potěšením potvrzují rozsáhlé evropské turné. Šňůra s názvem Pawns & Kings zavítá do pětadvaceti měst v osmnácti zemích, odstartuje 1. listopadu v německém Hamburku a skončí 12. prosince v Londýně. V Praze se kapela představí 12. listopadu v O2 universu.

Riffy překypující Alter Bridge v současné době usilovně nahrávají své sedmé studiové album, následovníka vysoce ceněné desky "Walk The Sky", která vyšla v roce 2019 a vynesla skupině první místo na více než desítce žebříčků po celém světě. Kapela na svých sociálních sítích sdílí fotografie ze studia, aby povzbudila chuť fanoušků. Zatím nepojmenované album by mělo vyjít později v roce 2022, takže ti, kdo si pořídí vstupenky na letošní koncerty, budou první, kdo uslyší nové písně naživo.

Jako speciální hosté se k nim připojí držitelé Grammy, rockeři Halestorm. Tato uznávaná pensylvánská formace vydala 6. května své nové album "Back From The Dead", které obsahuje i jejich nejnovější singl "The Steeple". Set Halestorm, kteří jsou známí jako uhrančivá živá hudební síla, bude jistě nepřehlédnutelnou lahůdkou. Party každý večer nerozpoutá nikdo jiný než Mammoth WVH, kteří navštíví některé země vůbec poprvé na podporu své vychvalované debutové desky.

Vstupenky jsou v prodeji v cenovém rozmezí 1 290 Kč - 1590 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY