My Chemical Romance nakonec zahrají v O2 areně

05.05.2022 11:51 - Ondřej Kocáb | foto: Live Nation

Třetí koncert My Chemical Romance v Česku nadále provázejí změny. Po dvou přesunech termínů se fanoušci svých idolů konečně dočkají 11. června. Nebude to však na fotbalovém stánku v Edenu (Sinobo Stadium) - skupina vystoupí v O2 areně. A zároveň došlo na potvrzení dalšího účastníka Prague Rocks 2. Bude jím švédská rocková sestava Eclipse.

"Vážení fanoušci My Chemical Romance z České republiky a okolních zemí, z technických a logistických důvodů byl náš pražský koncert přesunut na nové místo - do pohodlné a pohostinnější O2 areny," stojí v prohlášení kapely. Změny se tak dotknou zejména počtu návštěvníků, jelikož tato hala na rozdíl od fotbalového stadionu není téměř nafukovací.

Vstupenky pro původní stání u pódia se stávají vstupenkami na stání, držitelé lístků na klasické stání byli z kapacitních důvodů přesunuti do 4. patra na sezení. Ostatní vstupenky budou neplatné a je třeba je vyměnit za nové. Tato změna by však měla proběhnout automaticky e-mailem.

My Chemical Romance odstartují své první turné za posledních deset let již za necelé dva týdny ve Velké Británii. Tam je dohromady čeká osm vystoupení. V Evropě se celkově zdrží měsíc. Od srpna je následně čeká dvouměsíční šňůra po Americe.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY