Co je nového na shopu musicserveru? Miro Žbirka, Eva Burešová, Hex, Rammstein, Eurovize...

25.04.2022 18:16 - Redakce | foto: musicserver.cz

Před několika dny jsme vás informovali o tom, že jsme v rámci společnosti Smile Music spustili po boku rockového a metalového Sparkshopu také shop musicserveru, v němž si můžete koupit CD, LP či oblečení a další hudební merch. Pokud by vás zajímalo, co za novinky jsme v minulých dnech přidali, tady nabízíme krátký přehled.

Miro Žbirka - Posledné veci
© Universal
I když český a slovenský pop minulý rok přišel o hitmakera a sympaťáka Mira Žbirku, smutek z něj alespoň trochu může rozčeřit deska "Posledné veci", kterou Meky složil v průběhu covidové pandemie. Dvanáct písniček produkčně dotáhl jeho syn David, kterého také můžeme slyšet v pilotním singlu "Nejsi sám". Novinku, která vyjde 20. května, si u nás můžete už předobjednat, případně si svou sbírku doplnit o reedici "Modrého alba", další nosiče či tričko s Mekyho brýlemi. Naši slovenští čtenáři na shopu nově najdou reedice několika desek kapely HEX na CD i LP, fanoušci Evy Burešová a seriálu "Zoo" si zase mohou pořídit cédéčko s dvanácti písněmi, které v něm zazpívala. A fanoušci snímku "Vyšehrad: Fylm" si zase jako suvenýr mohou pořídit CD s doprovodnou hudbou od Vojtaana.

V souvislosti s recenzí Blu-ray disku "Opiate²" Tool, jsme do shopu doplnili nejen jejich diskografii, ale také spousty triček a mikin. V oblečení také najdete novinky třeba od Yungbluda, Shawna Mendese, Eminema, Beastie Boys, Oasis, Korn, Eltona Johna, Boba Marleyho či další várku triček s motivy Billie Eilish. Předobjednat na CD a vinylech si také můžete novinku Daniela Johnse "FutureNever", která prozatím vyšla digitálně a je u nás aktuálně Albem týdne. Specialitkou pak může být 2CD či 4LP se čtyřiceti písněmi letošního ročníku Eurovision Song Contest!

Rammstein - Zeit
© Universal Music
Na shopu musicserveru to sice není novinka, ale fanoušci Rammstein určitě vědí, že už v pátek 29. dubna vyjde jejich nová deska "Zeit". Tu si u nás můžete předobjednat na CD, speciálním CD či 2LP. A nechybí samozřejmě i nosiče s jejich staršími nahrávkami.

To je samozřejmě pouze stručný výtah z novinek v shopu, prozkoumávat a dělat si hudební radost můžete i s mnoha dalšími novinkami. Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň i musicserver? Nakupujte na shop.musicserver.cz!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY