Billie Eilish a Lisa Simpsonová budou mít svůj animovaný kraťas

17.04.2022 16:15 - Honza Balušek | foto: Disney+

Vypadá to, že Billie Eilish má slabost pro animáky a dětské pořady. Není to tak dávno, co si zazpívala s upírem v Sezamové ulici, společně s bratrem Finneasem složila a natočila několik písní pro pixarovku "Proměna" a nyní bude mít svůj vlastní speciální díl ve světě rodinky Simpsonových.

When Billie Met Lisa
© Disney+
V rámci běžných dílů si samozřejmě v průběhu let zahrála už spousta slavných osobností, Billie ale bude hvězdou vlastního kraťasu nazvaného "When Billie Met Lisa". Ten bude mít premiéru v pátek 22. dubna na Disney+ a podle synopse v něm Lisa, Billie i Finneas zažijí ve studiu neopakovatelnou jam session. Krátké extra díly, které nemají více než pár minut, jsou na streamovací platformě už tři, novinka bude čtvrtá v pořadí. Doplní tak třeba marvelovský či starwarsácký filmeček.

Domácí fanoušci zpěvačky či Simpsonových si na oficiální zhlédnutí tohoto speciálu budou muset ještě nějakou dobu počkat. Disney+ k nám po několika odkladech ale konečně vstoupí 14. června.

Pokud byste si chtěli doplnit sbírku nosičů od Billie Eilish nebo se třeba obléct do nějakého trička s ní, zamiřte na shop musicserveru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY