WILLOW a. Siiickbrain v klipu k "PURGE" dělají bordel

14.04.2022 19:39 - Honza Balušek | foto: Roc Nation

Zatímco Will Smith fackuje moderátory na Oscarech, jeho dcera WILLOW se naplno pustila do budování své hudební kariéry. A vzhledem k tomu, co jsme od ní v minulých měsících mohli slyšet, to vypadá, že si konečně dělá to, co chce. I když na to možná její slavní rodiče koukají poněkud překvapeně. V novince "PURGE" zašla prozatím nejdál.

Zpěvačka od víc než dekádu starého debutového singlu "Whip My Hair" urazila opravdu dlouhou cestu. Pop a r'n'b uložila k ledu, loni vydala pop-punkové album "lately I feel EVERYTHING", zahostovala si v hitech od Camily Cabello či Machine Gun Kellyho a v aktuálním singlu a klipu už nepokrytě míří zcela mimo mainstream. Do tvrdě kytarové "PURGE" si pozvala Siiickbrain, která jí v ní nejen zazpívala, ale i hezky zascreamovala. Dámy ale nezapomněly ani na pořádný refrén, který by mohl bourat haly.

Klip rozhodně nenabízí žádné pohodové a pěkné obrázky. Dvě holohlavé a netradičně oblečené zpěvačky v něm rozbíjejí auto, řvou a vůbec dělají bordel. Že je WILLOW kreativní umělkyně, dokazuje i tím, že si klip sama režírovala. A to jí v říjnu ještě vyjde i první román nazvaný "Black Shield Maiden". Ta se tedy opravdu nenudí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY