Harry Styles vsadil v klipu k "As It Was" na červené trenky

06.04.2022 15:46 - Honza Balušek | foto: Columbia

Harry Styles rozhodně není typickým exčlenem boybandu a možná i proto se stal jednou z největších globálních hvězd. Místo toho, aby si nechal psát generické popové hity, zhlédl se v hudbě šedesátých let. Tam ovšem zdroje jeho muziky teprve začínají. A potvrzuje to i aktuální singl "As It Was".

Pilotní ukázka z nové desky "Harry’s House", která vyjde 20. května, se také na první poslech netváří jako typický hit. Ačkoli rychlá, textově smutná písnička plyne nenápadně vpřed a její chytlavost se ukáže až po několika posleších. Styles skladbě také přizpůsobil svůj zpěv - vsadil spíše na zastřený a ztišený projev, v závěru song vygraduje použitím zvonů. Ve videu, na němž pracoval ukrajinský tým, si užijete zpěváka v lesklém červeném kompletu i pouze v boxerkách, na řadu přijde i podivná točna na běh. Však se podívejte sami.

Harry Styles na shop.musicserver.cz

Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň musicserver? V nově spuštěném obchodu shop.musicserver.cz si můžete už nyní předobjednat "Harry's House" Harryho Stylese na CD i LP a samozřejmě si také doplnit sbírku i o CD či vinyly s jeho staršími alby.

Kromě nového alba čekají Harryho Stylese i koncerty z dvakrát odloženého turné. V Praze se se svou show ukáže 15. července v O2 areně, pokud jste si ale vstupenky nepořídili už dávno, budete si muset nechat zajít chuť. Je totiž vyprodáno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY