Brigita & Štěpán lákají klipem "Bylo milo" na křest debutu

06.04.2022 10:27 - Milan Menčík | foto: Tranzistor

Už před rokem jsme zde psali o pop-folkovém duu Brigita & Štěpán. To tehdy lesním videem "Pokojná zem" prezentovalo své debutové album "...a co bude teď?". Po roce tedy přišel čas na nový klip. Dostala jej skladba "Bylo milo".

"Videoklip k singlu jsme natočili s mojí dobrou kamarádkou a bývalou spolužačkou z textařiny Aničkou Rakovou. Líbí se mi její smysl pro detail a to, s jakou jemností dokáže zachytit obraz," popisuje vznik videoklipu Brigita Cmuntová. Povědomou tvář si posluchači mohou spojit s nejrůznějšími seriálovými, filmovými i divadelními postavami, které černovlasá herečka ztvárnila.

Brigita & Štěpán na shop.musicserver.cz

Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň musicserver? V nově spuštěném obchodu shop.musicserver.cz si můžete koupit i cédéčko této dvojice.

Zamilovaná písnička je správně postavena na dobře se doplňujících vícehlasech, vizuál nutně neobsahuje synchronizované zpívání a to je taky vítaná změna. Natáčel se na pražské Štvanici. Právě poblíž - konkrétně ve Vile Štvanice - Brigita se Štěpánem desku 23. dubna pokřtí. Vstupenky je možno zakoupit v síti GoOut. Album je k dostání zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY