shop.musicserver.cz
Nové desky 13/2022 - od Red Hot Chili Peppers přes Lights po Meshuggah

Nové desky 13/2022 - od Red Hot Chili Peppers přes Lights po Meshuggah

Vydáno: 06.04.2022 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Warner Music

První dubnový den nám připravil různododou nálož novinek. Vedle sebe se potkali funk-rockoví Red Hot Chili Peppers, bluegrassová Molly Tuttle, electropopová Lights, metaloví Meshuggah, countryový Thomas Rhett, hardrockoví Dare, dubstepový Kill The Noise, folkové duo Brigita & Štěpán nebo altrockoví Fatherson.

V pátek 1. dubna vyšly tyto nové tituly:

Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: funk rock

Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love
"Unlimited Love" je dvanácté studiové album americké funk-rockové kapely Red Hot Chili Peppers. Produkoval jej osvědčený Rick Rubin. Je to rovněž deska, na které opět hraje navrátivší se kytarista John Frusciante. Objemný sedmnáctiskladbový tracklist zabírá více než hodinu. "Naším jediným cílem je ztratit se v muzice. Strávili jsme tisíce hodin, společně i o samotě, zdokonalováním našeho řemesla, abychom byli schopní vytvořit to nejlepší album, kterého jsme schopni. Naše antény jsou naladěny na božský kosmos, byli jsme tak neskonale vděční za příležitost být společně v jedné místnosti a, ještě jednou, se pokusit být ještě lepší," popsali hudebníci. Svoje "antény" můžete ladit na jejich YouTube. Na shop.musicserver.cz si můžete koupit nejen nové CD RHCP, ale i několik různobarevných vinylových verzí nové desky a také starší nahrávky či trička kapely.


Lights - Pep
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: electro pop / pop rock / alt pop

Lights - Pep
Lights se po albu "Skin&Earth" z roku 2017 vytratila ze scény a objevovala se spíše sporadicky, předloni dokonce chvíli využívala alter ego Lūn. Nyní se ovšem kanadská hudebnice narozená jako Valerie Anne Poxleitner vrací naplno a pod jménem, které využívá již od debutu "The Listening". Pro svoji pátou desku nahrála celkem třináct songů, které jsou opět značně žánrově rozptýlené. Uslyšíte v nich elektroniku, synthwave, rock, pop, punk, r'n'b a také několik hostů jako Josh Dun, Elohim nebo Kiesza. Kam se v nové pětiletce Lights posunula, zjistíte na jejím YouTube profilu. Nové CD pořídíte na shop.musicserver.cz.


Meshuggah - Immutable
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: technický death metal

Meshuggah - Immutable
Švédská formace Meshuggah uvádí na trh album "Immutable". Je předurčené k tomu, aby se letos stalo jedním z nejoceňovanějších a nejdiskutovanějších počinů na metalové scéně. Skupina na něm opět předvádí svou kolektivní hráčskou a kompoziční brilantnost, což ostatně prokazuje průběžně od svého založení v roce 1987. Od té doby se tito švédští zvukoví architekti vyvinuli v jednu z technicky nejsložitějších a nejvirtuóznějších kapel, s jakou se kdy metalová říše setkala, a jejich výrazně jedinečná značka progresivního death metalu se bezděčně proměnila ve zcela nový subžánr. Devátá řadovka se natáčela ve švédských Sweetspot Studios a navazuje na jejich vysoce ceněné a na Grammy nominované dílo "The Violent Sleep Of Reason". Nové CD, několik různobarevných vinylových verzí či trička kapely si můžete koupit na shop.musicserver.cz.


Kill The Noise - Embrace
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: dubstep / EDM / drumstep / electro house

Kill The Noise - Embrace
Americký DJ a hudební producent Jacob Stanczak, který si říká Kill The Noise, po sedmi letech konečně navazuje na svůj debut "Occult Classic" a vydává své druhé album "Embrace". Fanouškům elektronické taneční hudby a dalších odvozených stylů předkládá celkem jedenáct tracků, na nichž se podílelo také několik hostů. Svůj hlas či instrument dodali Mija, Seven Lions, Julia Ross, Eda Lovelace, Wolfgang Gartner, Ericka Guitron, Trent Monroe, Just Due, Spencer Ludwig a Moelle. Okusit je můžete na YouTube .


Tip týdne

Molly Tuttle & Golden Highway - Crooked Tree
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: bluegrass

Molly Tuttle & Golden Highway - Crooked Tree
Jsou to bezmála dva roky, co jsme vám poprvé představili Molly Tuttle, která jako první žena zvítězila v kategorii Nejlepší kytarista International Bluegrass Music Awards. Zatímco tehdy to bylo s albem coververzí, v případě desky "Crooked Tree" se již představí s vlastní muzikou, kterou navíc nahrála se svou novou kapelou Golden Highway. Jejímu členy jsou houslistka Bronwyn Keith-Hynes, mandolinista Dominick Leslie, basistka Shelby Means a její bratr Kyle Tuttle na banjo. A to ještě není vše. Ve třinácti písních natáčených naživo v nashvillských Oceanway Studios se můžeme těšit také na šestici hostů, kterými jsou Margo Price, Old Crow Medicine Show, Sierra Hull, Billy Strings, Gillian Welch a Dan Tyminski. Proč ji tipujeme na další sbírku hudebních cen, zjistíte na jejím YouTube.


Thomas Rhett - Where We Started
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: country / country rock / country pop

Thomas Rhett - Where We Started
Syn Rhetta Atkinse má na tento rok naplánované hned dvě alba. Jednak pokračování loňského "Country Again: Side A", jednak aktuální "Where We Started", které se tak stane počinem číslo šest v jeho diskografii. Asi nikoho nemůže překvapit, že i na něm pokračuje ve spolupráci s Grammy oceněným producentem a kytaristou Danem Huffem, známým ze spolupráce s řadou světových hvězd, Michaelem Jacksonem počínaje, přes Megadeth, Whitney Houston, Faith Hill a Taylor Swift konče. Co by ale trochu překvapit mohlo, je duet s Katy Perry, kterou zde navíc doplnili ještě další tři méně známí hosté - Riley Green, Tyler Hubbard a Russell Dickerson. Kam se nejen s nimi vydal, poslouchejte na jeho YouTube profilu.


Northlane - Obsidian
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

Northlane - Obsidian
Australská metalcorová sebranka Northlane vydává své šesté studiové album "Obsidian". Nástupce tři roky starého počinu "Alien" si kapela sama produkovala a při nahrávání jí drobně vypomohl Chris Blancato. Z rádií můžete znát singl "Clockwork", který doplňuje i hudební video. Teprve nedávno pak formace uvedla snímek k další písni "Carbonized". Najdete ho na jejím YouTube kanále. Jak se vám líbí?


Pup - The Unraveling Of Puptheband
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie punk

Pup - The Unraveling Of Puptheband
Kanadská indiepunková formace Pup zasadila svou čtvrtou studiovku do aktuálního post-pandemického světa. Samotný vznik nahrávky pojmenované "The Unraveling Of Puptheband" byl pochopitelně značně ovlivněn nedávnými restrikcemi. Ve studiu si ale osazenstvo strávený čas nadmíru užívalo a na novinku začlenilo instrumenty jako piano nebo žestě. Živě nebo alespoň vzdáleně se zde předvede rovněž řada hostů, jako třeba Sarah z Illuminati Hotties, Kathryn z NOBRO, Mel z Casper Skulls a Erik z Remo Drive. Ukázku v podobě kousku "Totally Fine" najdete na YouTube.


Pattern Seeking Animals - Only Passing Through
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Pattern-Seeking Animals - Only Passing Through
Kalifornští progrockeři Pattern Seeking Animals svou třetí řadovkou "Only Passing Through" navazují na kritikou oceňované album "Prehensile Tales" z roku 2020. Kapelu tvoří trojce členů Spock's Beard - Ted Leonard (zpěv a kytary), Jimmy Keegan (bicí a zpěv), Dave Meros (basa) -, k nimiž se přidal klávesista John Boegehold, který je též se jmenovaným uskupením autorsky svázán. Novinka přináší osm kompozic plus dvě bonusové a sami muzikanti o ní mluví jako o všeobjímající progrockové desce s výrazným zvukem, která boří hranice všech žánrů a rozprostírá se všemi možnými směry. Nakolik je jejich označení trefné, se můžete přesvědčit na YouTube.


EP a minialba

  • Julian Záhorovský - Nebojme se být veselí
    Finalista prvního ročníku Česko hledá SuperStar a člen kapely Sabrage se vrací sólově a připomíná se sedmičkou písniček, které doprovázejí film "Po čem muži touží 2". Ke spolupráci navíc přilákal tři své kolegyně - Lucii Vondráčkovou, Mirku Miškechovou a Annu Kadeřávkovou - a také producenta Borise Carloffa. První singly sdílí na YouTube, CD pořídíte na shop.musicserver.cz.
  • Qveen Herby - Mad Qveen
    Stejný počet pro své již třinácté ípíčko v kariéře nachystala i americká rapperka, zpěvačka, kytaristka, klavíristka a absolventka Berklee College of Music. Proč svůj mix hip hopu, soulu, r'n'b, popu a nasměrovala k animákům, zjišťujte na jejím YouTube.
  • Hrishikesh Hirway - Rooms I Used To Call My Own
    Americký hudebník a zpěvák na aktuální ípíčko sesypal sedm skladeb natočených v několika posledních letech. Připojili se k němu Yo-Yo Ma, Jenny Owen Youngs, Baths a Jay Som. Poslouchejte na jeho bandcampu.

Dále stojí za pozornost:
Roo Panes - Nightjar And The Nightingale: anglický folkový písničkář
Centinex - The Pestilence: čtyři novinky švédské deathmetalové úderky
Donny Benét - Le Piano: australský milovník disca a jeho post formy
Michelle Ullestad - Sol: nový indie-electropopový objev z Norska


Fatherson - Normal Fears
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Fatherson - Normal Fears
"Normal Fears" je čtvrtá řadovka skotských alternativců Fatherson. Následovníka "Sum Of All Your Parts, Normal Fears" z roku 2018 napsal zpěvák Ross Leighton z velké části v rodném Kilmarnocku, následně songy natáčel na dálku s basákem Marcem Strainem a bubeníkem Gregem Walkinshawem v Glasgow. "Jako Skotové nemáme v povaze být optimističtí," říká frontman a dodává: "Zjistili jsme, že je snazší zaměřit se v životě na špatné věci než na dobré. Tentokrát tma vede do světla. Toto není rozchodové album, je to záložní album. Název shrnuje jeho témata - naše společné obavy a různé způsoby, jak se s nimi vypořádat." Nahrávka vychází exkluzivně vylisovaná na vinylu z červeného mramoru, podepsaná a ručně číslovaná v nákladu pěti set kusů. Ukázky poslouchejte na YouTube.


Gerald Clayton - Bells On Sand
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Gerald Clayton - Bells On Sand
Ačkoli se o něm zmiňujeme poprvé, má americký klavírista Gerald Clayton na svém kontě již řadu alb, šest nominací na Grammy a především spolupráci s takovými hvězdami jazzu, jako jsou například Diana Krall, Dianne Reeves, Ambrose Akinmusire, Kendrick Scott nebo Avishai Cohen. Snad se mu konečně podaří přesvědčit americké akademiky letošní kolekcí deseti skladeb, které shrnul pod název "Bells On Sand" a v nichž do jazzu vnesl i prvky klasické hudby. Vypomohli mu s nimi jeho otec, kontrabasista John Clayton, bubeník Justin Brown, portugalská zpěvačka Maro a také jeho mentor z mládí, legenda jazzového saxofonu Charles Lloyd. Výsledek uslyšíte na YouTube kanálu vydavatelství Blue Note.


Plastikman & Chilly Gonzales - Consumed In Key
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: soul / reggae / pop / r'n'b

Plastikman & Chilly Gonzales - Consumed In Key
Kanadský klavírista známý spoluprací s Drakem, Feist, Jarvisem Cockerem a Daft Punk, za níž si odnesl dokonce cenu Grammy, se spojil se svým krajanem s anglickými kořeny, trojnásobným výhercem DJ Awards Richiem Hawtinem, který již od roku 1993 používá také pseudonym Plastikman. Společně se rozhodli, že přepracují Hawtinův opus z roku 1998 "Consumed", jenž ho pasoval do role jednoho z pionýrů minimalistického techna a například magazín Pitchfork jej zařadil mezi padesát nejlepších alb roku. Podobu jedenácti jeho skladeb v nové verze transformované do deseti kompozic producentsky pohlídal Tiga a jak zní, zjistíte na bandcampu.


Brigita & Štěpán - ... a co bude teď? (Tranzistor)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop folk

Brigita & Štěpán - ... a co bude teď?
Již bezmála osm let tvoří Brigita Cmuntová a Štěpán Klouček pop-folkovou dvojici. Ji můžeme znát také coby herečku z filmu "Bábovky" či seriálů "První republika", "Bez vědomí" nebo "Božena Němcová" a on účinkoval v divadlech Hybernia a Na prádle, hrál ve filmu "Muzikál aneb cesty ke štěstí" a vystupuje také s kapelou Bizarre band. Nyní vydávají debut s názvem "… a co bude teď?" a na jedenácti písničkách se podílel také pianista Albert Romannuti (Bert & Friends, Katarzia), kytarista první dámy českého country Věry Martinové Jakub Juránek, Michal Daněk a Ondřej Hauser, které můžeme vídat pravidelně v Show Jana Krause, Prago Union a v mnoha dalších projektech. Seznámení s dvojicí podniknete na jejich YouTube, na shop.musicserver.cz si pak můžete koupit jejich cédéčko.


Dare - Road To Eden
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Dare - Road To Eden
Britská rocková kapela Dare se vrací se svým velmi očekávaným desátým albem "Road To Eden". Produkoval jej zpěvák a skladatel Darren Wharton (ex-Thin Lizzy) ve svém studiu v horách severního Walesu. Kolekce navazuje na kritikou oceněné studiovky "Sacred Ground" (2016) a "Out Of The Silence 2 (2018)". Deset songů má tvrdší nádech než ty na předchozích deskách, zároveň si všechny stále zachovávají atmosférický zvuk a hymnické melodie, které se staly charakteristickým znakem kapely. Přesvědčit se můžete na jejím YouTube profilu.


V krátkosti

  • Confidence Man - Tilt
    Australský indie-electropopový band, který pobláznil tancechtivý lid peckou "Don't You Know I'm In a Band", se vrací se druhou řadovkou. (YouTube)

  • Papercuts - Past Life Regression
    Americká indiepopová skupina jako hlavní inspirace pro svou sedmou desku uvádí jména jako Spiritualized, Echo & The Bunnymen, Leonard Cohen a samozřejmě šedesátkový pop. (bandcamp)

  • Hellacopters - Eyes Of Oblivion
    Očekávaná nahrávka švédské garage-rockové formace. (YouTube)

  • Night Palace - Diving Rings
    Novinka pro milovníky orchestrálního indie popu. (YouTube)

  • Star One - Victims Of The Modern Age
    Arjen Anthony Lucassen, který stojí za progresivně metalovým projektem Star One, natočil druhou studiovku. (YouTube)

  • Wolf - Shadowland
    Švédští heavymetaloví masters mají pro své fanoušky pořádnou studiovou nálož s pořadovým číslem devět. (YouTube)

  • Vola - Live From The Pool
    Dánský progresivně metalový band vydává vůbec své první živé album. Koncert v září loňského roku streamovala z opuštěného bazénu. (YouTube)

  • Brix Smith And Marty Willson-Piper - Lost Angeles
    Legendární hudební průkopnice se svým kolegou nahrála toto album v roce 1997. Ztracený a nedávno opět objevený klenot obsahuje některé z jejích nejlepších skladeb. (YouTube)

  • Daryl Hall - Before After
    Člen slavného dua Hall & Oates rekapituluje svoji bohatou sólovou kariéru. Na dvou discích naleznete třicítku písniček včetně těch, kde ho doplnili například Dave Stewart, Todd Rundgren a Monte Montgomery. (YouTube)

  • Paul Cauthen - Country Coming Down
    Zpěvák z Texasu si už zkusil řadu countryových stylů, a jak se zdá, aktuálně zakotvil v mixu outlaw country a alternativy. Tentokrát připravil celkem deset nových písniček. (YouTube).

  • Desaparecidos - Live At Shea Stadium
    Americká punk-rocková formace v čele s Conorem Oberstem z Bright Eyes připomíná svůj koncert na Shea Stadium v červnu 2015. (bandcamp).

  • Sondre Lerche - Avatars Of Love
    Čtrnáct písniček norského písničkáře aktuálně žijícího v Los Angeles. Mezi hosty jsou Aurora, Mary Lattimore, Felicia Douglass, Chai, Rodrigo Alacron a Ana Muller. (bandcamp)

  • Gavilán Rayna Russom - Slabs Vol I
    Americký hudebník, producent, DJ, ilustrátor a také člen LCD Soundsystem přichystal pro své album pouze jedinou skladbu, ovšem ta trvá přes jednasedmdesát minut. Rozvíjí v ní ambient, deep house a elektroniku. (bandcamp)

  • Lavinia Meijer - Are You Still Somewhere?
    Holandská harfenistka natočila směs vlastních skladeb a kompozic převzatých od autorů jako Ólafur Arnalds, Alexandra Stréliski, Ryuichi Sakamoto nebo Lambert. Překvapivým hostem může být Iggy Pop. (YouTube)

  • Pacman Da Gunman & Hit-Boy - Bulletproof Soul
    Americký rapový producent spojil síly s rapperem z Los Angeles a výsledkem je devět tracků, na kterých si zahostovali i J Stone, Peezy, B. Carr, Dom Kennedy a Yhung T.O. (YouTube)

  • Aldo Nova - The Life And Times Of Eddie Gage
    Kanadský hardrockový hudebník, který má ovšem na svém kontě i několik Grammy za produkci alb Céline Dion, se po čtyřech letech vrací s náloží nové muziky. (YouTube)

  • Christian Lee Hutson - Quitters
    Album amerického písničkáře si po produkční stránce vzali na starost společně Conor Oberst a Phoebe Bridgers. bandcamp)

  • Jon Spencer& The Hitmakers - Spencer Gets It Lit
    Americký noiserockový hudebník a jeho nová kapela. (bandcamp)

  • Pillow Queens - Leave The Light On
    Irské indierockerky a jejich druhé album po dvou letech. (bandcamp).

  • The Greyboy Allstars - Get A Job: Music From The Original Broadcast Series Soul Dream
    Je libo trochu soulu, acid jazzu a funku? (bandcamp)

  • Warmduscher - At The Hotspot
    Čtvrté album anglických post-punkerů. (bandcamp)


    Dále vychází:

    Alabaster Deplume - Gold
    Amine Mesnaoui And Labelle - African Prayers
    Ancient Settlers - Our Last Eclipse
    Autómata - Autómata
    Battle Ave - I Saw The Egg
    Beau Diako - Nylon
    Ben Vida And Lea Bertucci - Murmurations
    Bittter - Sad Songs For Happy People
    Blue Wilson - Future Street
    Bobby Duncan - Maybe This Time
    Bren Holmes - Everything You Never Wanted (Acoustic)
    Brix Smith And Marty Willson-Piper - Lost Angeles
    Bronze - Absolute Compliance
    Carpenter Brut - Leather Terror
    Casually Here - Possible Worlds
    Celtic Hills - Huldufólk
    Cinthie - DJ-Kicks
    Claudie Dada - La Pensée Javel
    Club D’Elf - You Never Know
    Con Deer - Maximalist
    Crows - Beware Believers
    Damian Lazarus - Beijing Spring
    Devon Kay & The Solution - Grieving Expectation
    Dirty Shirt - Get Your Dose Now!
    Doris Day - Early Day: Rare Songs From The Radio 1939-1950
    Dr. John - City Lights
    Dusk - The Relic
    Elliah Heifetz - First Generation American
    Erisy Watt - Eyes Like The Ocean
    Eunoia - Psyop Of The Year
    Eve’s Twin Lover - Stop Sending People To Kill Me
    Evil Invaders - Shattering Reflections
    Factor Chandelier - Time Invested II
    Far From Your Sun - The Origins Of Suffering
    Field Works - Station
    Gov’T Mule - Heavy Load Blues (Deluxe Edition)
    Graeme James - Seasons
    Grateful Dead - Dick’s Picks Vol. 19—10/19/73
    Greenbeard - Variant
    Hari Sima - Solo En Occidente
    Hellacopters - Eyes Of Oblivion
    Horojo Trio - Set The Record
    Chris Imler - Operation Schönheit
    Christian Alexander - I Don’T Like You
    I Klatus - Targeted
    Jack Van Cleaf - Fruit From The Trees
    Jaxsaun - The Comezino
    Kaktus Einarsson - Remix The Ladder
    Kenny Cox - Clap Clap! The Joyful Noise
    King Garbage - Heavy Metal Greasy Love
    Kuolemanlaakso - Kuusumu
    Lael - It Didn't Know It Was A Butterfly
    Lia Hide - The Missing Fourth Guest
    Lords Of The Trident - The Offering
    Luaka Bop - I Just Want To Be A Good Man
    Luxemburg Philharmonic / Wiener Singverein - Gioachino Rossini : Stabat Mater
    Michel Legrand - Hier And Demain
    Misfire - Sympathy For The Ignorant
    NCT Dream - Glitch Mode
    Nekrogoblikon - The Fundamental Slimes And Humours
    Night Palace - Diving Rings
    No Frills - Downward Dog
    Psymon Spine - Charismatic Mutations
    Reminders - Best Of Beach Punk
    Revolver - Rephlummoxed
    Různí - The Others [Lustmord Deconstructed]
    Sally Shapiro - Sad Cities (Remix Album)
    Satan - Earth Infernal
    Scrunchies - Feral Coast
    Selbor - Mensaje
    Shaina Taub - Songs Of The Great Hill
    Shrimpnose - Under Fire!
    Soundwalk Collective (Feat. Charlotte Gainsbourg) - Lovotic
    Star One - Victims Of The Modern Age
    T-Shyne - Confetti Nights
    Tempers - New Meaning
    The Bloodstreams - Clockwork Man
    The Dead Tongues - Dust
    The Golden Glows - On Moonlight And Rain
    The Most Distant Object - The Most Distant Object
    The Weight Band - Shines Like Gold
    Trick Or Treat - Creepy Symphonies
    Van Chamberlain - In The Sun
    Varjo-Orkesteri - Prima Volta
    Vimur - Transcendental Violence
    Violet Blend - Demons
    Vola - Live From The Pool
    Walt Disco - Unlearning
    Whimsy - Melt
    Wolf - Shadowland
    Wrath Of The Nebula - The Ruthless Leviathan
    YNW BSlime - Goat

    EP:
    Anya Anastasia - Dissenter
    Centinex - The Pestilence
    Cobra Spell - Anthems Of The Night
    Community Theater - Having Everything
    Deathcave - II
    Design Flaw - Beasts Of A Future Decay
    Fences And Bonnie ‘Prince’ Billy - Niagara
    Gooseberry - Broken Dance
    Jeremie Albino - Past Dawn
    Karima Walker - Demos
    Kublai Khan TX - Lowest Form Of Animal
    Lapêche - Spirit Bunnies (Remixes)
    Nakaya - Fire Becomes Me
    No Win - Enhanced CD
    Sam Kogon - Sam Kogon
    Suzi Moon - Animal
    The Hara - We All Wear Black

    Reedice:
    Daryl Hall - Before After
    Elvis Presley - Elvis Is Back!
    Ennio Morricone - Sai Cosa Faceva Stalin Alle Donne? (soundtrack)
    Falco - Data De Groove (Deluxe Edition)
    Falco - Wiener Blut (Deluxe Edition)
    Jackson 5 - Skywriter
    Ozw - Nevergreeny + EP Bonus
    Petr Váša - Manifesto
    Yamash’ta And Masahiko Satoh - Sunrise From West Sea

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
    Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
    Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
    Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
    Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
    The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
    Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
    Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
    Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
    Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
    Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
    Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
    - Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Naživo: Messhugah v Praze drtili hlavy na prach (10.03.2024 11:31)
    - Fotogalerie: Metalový nářez v Karlíně! Meshuggah uchvátili davy (09.03.2024 15:03)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Mistři drtivé komplikovanosti Meshuggah zahrají ve Foru Karlín (23.02.2024 10:07)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
    - Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)

    ALBUM TÝDNE 13/2024

    Moimir Papalescu & The Nihilists
    Mystery Women In The Acid Pools

    Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Pá 29.03.
    Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
    Út 09.04.
    The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
    Út 16.04.
    Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
    Út 16.04.
    Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
    St 17.04.
    Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
    Čt 18.04.
    Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
    Ne 21.04.
    Fletcher (SaSaZu, Praha)
    Út 23.04.
    Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
    St 08.05.
    Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 11.05.
    Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Bono Sia Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu