Julian Záhorovský láká na film "Po čem muži touží 2" klipem "Chci, abys věděla, kdo opravdu jsem"

03.04.2022 16:51 - Hana Bukáčková | foto: Jan Jirásek

Julian Záhorovský, jehož si mnozí pamatují z první řady SuperStar, o sobě dává vědět (po osmnácti letech!) první ryze autorskou deskou. S natáčením kolekce "Nebojme se být veselí" mu pomáhal producent Boris Carloff.

Jednou ze sedmi skladeb je "Chci, abys věděla, kdo opravdu jsem", která je zároveň titulní písní k novému filmu "Po čem muži touží 2". Není to první spolupráce s režisérem Rudou Havlíkem - už v prvním díle z roku 2018 zazněl Julianův song "Skrytý city".

"Moc si vážím šance, kterou mi Ruda dal. Píseň z nové desky jsem skládal přímo pro tento film, na rozdíl do jedničky, kam si Ruda už vybral moji natočenou píseň. Je to pro mě nový level skládání, protože mám z Rudy velký respekt a vím, že je hodně náročný, takže když mi na mou prvotní domácí nahrávku napsal - jo, to je docela dobrý - bral jsem to jako velkou pochvalu," komentuje autor.

Song je samozřejmě o vztazích a vnitřním rozpoložení v duchu filmu, který je o vyřčeném přání proměnit se v opačné pohlaví a o následných úskalích s touto nečekanou změnou. Má příjemnou a jednoduchou melodii, která ale ničím nevybočuje z osvědčeného mainstreamového kolovrátku. Videoklip slouží jako lákadlo do kin, nabízí tedy především sestřihy nejzajímavějších záběrů s protagonisty Jiřím Langmajerem, Markem Taclíkem a Annou Polívkovou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY