Miley Cyrus vydá v pátek svůj první živák "Attention: Miley Live" - musicserver.cz">

"Pozor!" Miley Cyrus vydá v pátek svůj první živák "Attention: Miley Live"

29.03.2022 11:11 - David Věžník | foto: Stand by You

Miley Cyrus ohlásila vydání svého vůbec prvního živého alba. Bude se jmenovat "Attention: Miley Live" a k uším posluchačů se dostane už v pátek 1. dubna. Americká zpěvačka nahrávku popisuje jako dárek příznivcům. Mnozí z nich totiž po koncertních záznamech volali už léta.

"Kurátory téhle show byli fanoušci a celá show byla jen pro fanoušky. Zeptala jsem se publika, které písně by chtělo na následujících vystoupeních slyšet, a tohle je setlist, který jste vytvořili VY!" uvedla Miley v příspěvku na sociálních sítích, v němž rovněž zmínila, že výsledná dvacítka songů bude průřezem celé její kariéry. Nabídne i oblíbené předělávky, mash-upy či medley (jedno z nich si můžete pustit pod článkem) a také dvě novinky - "Attention" a "You".

Kompletní tracklist desky "Attention: Miley Live" je následující: Attention, We Can’t Stop X Where Is My Mind?, Plastic Hearts, Heart of Glass, 4×4, (SMS) Bangerz, Dooo It!, 23, Never Be Me, Maybe, 7 Things, Bang Bang X See You Again, Jolene, High, You, Like a Prayer, Edge of Midnight (Midnight Sky Remix), The Climb, Wrecking Ball X Nothing Compares 2 U, Party In The U.S.A.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY